Lando má srdce na dlani, hovorí Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Kariéra Landa Norrisa vo Formule 1 je dobrým príkladom toho, ako odlišné sú boje v strede poľa v porovnaní s bojom o titul. Britský mladík s tým mal nemalé problémy a určite sa mal čo učiť, ale podľa jeho šéfa Zaka Browna nebola kritika v niektorých prípadoch namieste.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211025/lando-ma-srdce-na-dlani-hovori-brown

Brown už nemá ani potřebu skrývat to, že Lando je pro něj priorita v McL, škoda, mohlo to být zajímavý

2 Likes

Možná právě kvuli tomu to zajímavé je, jestli tlačí Norrise. :sweat_smile: Piastri byl zatím lepší a ten naskok měl být vyšší, imho.

2 Likes

Nechte těch hloupých keců … mclaren jede “rovinu” mezi jezdci a to je super! :orange_heart:
jak by to bylo nudné kdyby byli nejlepší zase u RB, totální propodák! :-1:

2 Likes

To je v pohodě, to jen místní úderka vidí za vším útok na jejich oblíbence :stuck_out_tongue:

2 Likes

Přesně, navíc Piastri má Webbera, takže dostal co si zaslouží :slightly_smiling_face:

2 Likes

Však ty si tu napsal komentář až teď, tak to nesedí

2 Likes

Počkej Dejve a jak teda myslíš, že by to bylo, kdyby s Piastrim kopírovali strategie Norrise. Ted fakt, měl by podle tebe větší bodový náskok nebo ne?

2 Likes

To neee, kdyby neměnili Norrisovi strategie, tak by byl v celkovém vedení s přehledem Norris, to je jasný. Snadná matematika :+1:

2 Likes

Ale to je všechno pravda, že Norris vydělal na strategiích na úkor Piastriho.
Nicméně pak příjde Honza a klasicky konfliktně napíše, že je Norris pro McLaren priorita, což je blbost :slightly_smiling_face:

1 Like

Okej no, jako já taky doufám, že to byla jen nahoda. Snad by mohla nějaká strategie ve zbylých 10 závodech zafungovat i pro Piastriho.

1 Like

copyImage
Jo a pak Zak dává takový prohlášení. Sorry, že ukazuju na to, jak se tím Brown ani netají

No nic, Australani byli v F1 vždycky dvojky :sweat_smile:

:open_mouth: No toto. A Piastri vydělal na, nějak mě nic nenapadá :smile: Snad jen že Alpine mu nějak nedalo smlouvu k podpisu :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Konečně jsem se dostal k pořádnému nápoji.

2 Likes

A nemají i edici s Oscarem? Proč je Lando bez cukru? :grinning:

2 Likes

Protože jezdci stále musí být BIO.

1 Like

No nevím proč jsem ti dal srdíčko, protože ono tam sice není cukr, ale je tam 100% chemie. :smiley:
Si nevybereš - když tě nezabije cukr, tak tě zabije vedlejší produkt, který vznikl při výrobě Penicilínu xdd - Aspartam. :smiley: Proto je nejlepší pít Mattonku.

3 Likes

Ptal jsem se…
Říkám: “Nemáte ještě Oscara Piastriho?”
A prodavac: “Koho?”…
“No Piastriho… to je jeho parťák.”
A on: “To je nějaký cyklista ne?”

Tak jsem mu řekl, že mi to stačí, že nejspíš ani s kopytama energy drinky nedělají.

1 Like

Hmm, aspon je vidět koho McLaren tlačí. :unamused:

2 Likes