No nevím, podle mě se nezapomene na nikoho, kdo aktivně jezdí a vidíš ho v tv
Lambiase spomína na moment, keď si Verstappen uvedomil, že sa musí zmeniť | Magazín F1 - F1online.sk
Dotaz. Znáte tuhle w. stránku?
Ron pro McL žil a klidně by pro tým obětoval vlastní nohu. Nikdy by neudělal nic o čem by si nemyslel, že je to správné rozhodnutí.
Řekl bych, že část své povahy okopíroval od Enza.
neboli vyrovnany, to by museli mat rovnaky pocet bodov. V motorsporte neexistuje remiza v zavode. Vyrovnanost neexistuje, vzdy je niekto lepsi. Milujem taketo bajky
a Senna si neskor velmi dobre uvedomoval, ze musi niekedy spomalit a doviezt to do ciela. Sam to v rozhovore povedal, su to jeho legendarne slova
Senna je len jeden to nezmeni nikto nikdy .
V roku 1988 získal Prost celkovo 105 bodov, Senna 94, ale počítalo sa len 11 naj výsledkov, a tak Senna získal titul o 3 body. Sezóna 1989 skončila 81:60 na body pre Prosta (Senna mal viac vypadnutí). Takže máš pravdu, z pohľadu bodov neboli vyrovnaní, ale Prost bol lepší. Ale to je veľmi zjednodušený pohľad. Za mňa boli veľmi vyrovnaní a ťažko určiť, ktorí z nich bol lepší.
Ak si myslíš, že jeden bol jasne lepší ako druhý, tak napíš prečo.
Sennovia boli dvaja. A môže to zmeniť nejaký tretí Senna.
preco mas potrebu rozdelovat “lepsi” a “jasne lepsi”, ved je to to iste…
Tak lepsi moze byt take subjektivne (Senna/Prost), ale jasne lepsi uz by malo byt jednoznacnejsie (napr. Verstappen/Perez alebo Hamilton/Bottas, atd).
Ale ok, tak ktory z nich bol pre teba lepsi a preco?
sezona '88 a '89
na vitazstva Senna 14 - 11 Prost
na lepsi vysledok v zavode Senna 16 - 13 Prost
Na podia zase Senna 18 - 25 Prost. Preto tvrdim, ze Senna v cistej rychlosti ano, ale pretekarskou inteligenciou mal navrch Prost. Za mna boli skratka vyrovnani (kazdy mal svoje prednosti) a neviem jednoznacne povedat, kto bol z nich lepsi.
Toto si ako vypocital?
vsak podla vysledkov
vyrovnany by boli jedine ak by rally dokoncili v rovnakom case
Z 32 pretekov si ako spravil 29? Ked to chces pouzivat ako argument, tak zohladni aj zlyhania techniky a podobne problemy, aby to bolo aspon scasti objektivne.
2 nedokoncili ani jeden, a 1 mi niekde usiel ked som to spocitaval
zlyhania techniky su diskutabilne, do akej miery boli zapricinene jazdcom takze som ich nezohladnil
Se tu taky musíš s každým hádat, aby si psal ty tvoje nepravdy