Lambiase spomína na moment, keď si Verstappen uvedomil, že sa musí zmeniť | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen bol v počiatkoch svojej kariéry poriadne kontroverznou postavou. Pre jeho počínanie dochádzalo k početným incidentom a museli sa meniť pravidlá. S vekom, skúsenosťami a nepochybne aj s lepšou technikou sa z neho však stal jeden z najdisciplinovanejších jazdcov. V uplynulom roku mal len dva menšie incidenty a treba povedať, že keď sa už do nejakého súboja dostal, počínal si obozretne. Jeho inžinier Gianpiero Lambiase spomína na dva okamihy, ktoré formovali kariéru jeho pilota.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138750/lambiase-spomina-na-moment-ked-si-verstappen-uvedomil-ze-sa-musi-zmenit

Leclerc v 2024 bude ako max v 2020 + Leclerc si ponechá kvalifikačné tempo

Treba dufat ze dostane dobre auto :wink: :muscle: a budeme vidiet pekne bitky

Max je od roku 2019 suverenne nejlepsi pilot na rostu a od roku 2021 dosahuje vykonu, ktery jsou srovnatelny jen se Schumim.

A Sennom a Hamiltonom a Alonsom

Myslel výkony Majkla, jako Jerez 97 nebo Monaco q 2006 :grinning:

Asi

Ja som myslel niečo takéto

1 Like

Senna, Hamilton ani Alonso nikdy nemali tak konzistentnú sezónu ako mal Max a Schumi. :slight_smile:

Nebyť belgicka a Japonska

3 Likes

To nemá smysl, Jos neví o čem píše, to je tak celou dobu :slightly_smiling_face:

1 Like

Áno Fernando bol super v tej sezóne, ale fakt tieto výsledky ideš porovnávať s Maxovou sezónou 2023 alebo Schumiho 2002/2004?

Fernanda 2012 môžme porovnať tak s Maxom 2020 a nie 2023.

@HellHogr ty posadnutý chudáčik načo ma máš v ignore liste keď aj tak každý jeden môj komentár čítaš? @Situs uprac si svojho psíka, asi ti išiel z retiazky. Či už si mu zrušil príkaz, aby sa so mnou nebavil?

1 Like

Najlepšie je celé roky tvrdiť že Hamilton nieje dosť dobrý aby bol ns úrovni Sennu a Schumachera alebo Alonsa a potom zaradiť Verstappena za Schumachera :rofl::rofl:

Schumiho a hamiltona ani nemuzes dat do stejny vety, natoz je srovnavat. Hamilton breci a hraje divadylko po peti zavodech, kdy nemel dominantni auto a Schumi odejde z dominantniho tymu, aby vybudoval jinej. Hamilton nikdy nebude ani z poloviny takovej velikan, jako Schumi.

Jestli toto má být odpověď a argument že měl srovnatelnou sezonu s Verstappenem letos, tak prosím o vysvětlení.
Protože jinak je to fanatický blábol omezené mysli na úrovni @HellHogr @Situs @spineIesssheep.

1 Like

Btw on si myslí, že Alo měl 2012 stejnou techniku, jako letos Max a chce to porovnávat :joy: když měl techniku Max, jako Alo 2012, tak právě furt boural a naříkal do rádia viz tady ten článek :grinning: někteří svyma neznalostma nepřekvapí, ani během svátků :slightly_smiling_face:

1 Like

Chtělo by to více vánočních “Kdyby Alonso” , byl by pěkný vánoční kabaret.
Ale asi jste přetížili metabolismus, tak si počkám pár dní.
Máte poslední rok, tak byste měli vybičovat svoje úsilí, potom po Alonsovi ani pes neštěkne a vy budete jen tělo bez duše :slightly_smiling_face:.
Veselé Vánoce.

1 Like

Jezdit s jedním z nejdominantnějších aut oproti tomu co musel předvádět Alonso s jeho autem 2012 závod co závod, neporovnatelný :wink: A škoda vánočního svátku to někomu vyvracet :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Keby si vedel chápať čítanému textu Honzíku, tak by si vedel, že Alonsa 2012 som prirovnal k Maxovi 2020 práve kvôli technike, lebo zrovnavat ho s 2023 fakt nejde aj kvôli autu.

Ty si tak trápny a posadnutý mnou, že to nie je možné. Sa tu vtieraš aj ľuďom, na ktorých normálne nadávaš, len aby si tu utíšil svoj komplex zo mňa.

Je mi ľúto akú šikanu si musel zažiť, že je z teba takýto úbožiak, ale keby si bol takýto hrdina aj v živote ako si v online priestore, tak alzáckou terminológiou dostaneš kopačku na hlavu. :slight_smile:

Kto celé roky tvrdí, že Hamilton nie je dosť dobrý, aby bol na úrovni Sennu?