Lambiase o spolupráci s jazdcom: Počas pretekov mu treba byť podriadený | Magazín F1 - F1online.sk

Dobrá chémia medzi jazdcom a jeho pretekovým inžinierom môže rozhodnúť a rozhoduje o výsledkoch veľkej ceny. Uvedomuje si to aj Gianpiero Lambiase, pretekový inžinier Maxa Verstappena, a vysvetľuje, ako počas súťažného víkendu pomáha svojmu zverencovi dostať sa čo najbližšie k víťazstvám.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186482/lambiase-o-spolupraci-s-jazdcom-pocas-pretekov-mu-treba-byt-podriadeny

sol do rany tato spomienka na braziliu. pravidlo o cervenej vlajke, ktore maxa dostalo do hry, este stale neni zrusene. super.
a najsmutnejsie na tom je, ze to teoreticky mohol vyhrat aj bez toho, aby dostal ten free pitstop. a uplne zasluzene, ved jazdil inu ligu. ale, aaach ten free stop.

ak som mal tento rok moment, kedy som si povedal ze serem celu tuto f1, tak to nebolo maxovych 10 vyhier po sebe v uvode sezony, ani naznakom, ale bola to prave tato blbost s cervenymi vlajkami.

Vsak to je stejny pravidlo, ktery vratilo do hry hamiltona v anglii v roce 2021. Tam jsi predpokladam taky brecel, ze? Navic tam to nebyl jen free pitstop, ale stihli mu opravit predni zaveseni…

tak tam som brecel este viac, dik za doveru.

a myslim ze ten freestop pomohol niekedy davno na monze aj strolovi, tak to uz bol riadny mazec.