Kým neprejdú cieľom, stále som v hre, podotýka Piastri na margo tímovej réžie | Magazín F1 - F1online.sk

Oscarovi Piastrimu na zisk titulu nestačí ani prvé miesto, nuž a o tretej priečke ani nehovoriac. S najväčšou pravdepodobnosťou tak Austrálčan bude v nedeľu musieť pomôcť Landovi Norrisovi, ak to McLaren bude potrebovať. Pripomína však, že jeho šanca bude žiť až do posledných chvíľ.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/222689/kym-neprejdu-cielom-stale-som-v-hre-podotyka-piastri-na-margo-timovej-rezie

A tak je to správně, a tak tomu jest ve smlouvě :stuck_out_tongue_closed_eyes: :sunglasses:

1 Like

Ja sa to pozeram nasledovne.
Lando je pred Oscarom, tym padom ma narok na lepsiu strategiu, bude uprednostovany a pod.
Oscar musi akceptovat, ze dnes prehral, takto to je.
Podmienkou je, aby Lando dobre odstartoval a Oscar donho nesmie narazit.

Prosím, ať nastane situace 1 Max, 2 Piastri, 3 třeba Russell a 4 Norris.
Královsky bych se bavil, kdyby se McLaren snažil přemluvit Piastriho, ať přepustí místo Norrisovi. :grin:

6 Likes

@HellHogr @Matti hopa, sam Oscar vam do toho hodil vidle.

1 Like

Piastri si nestěžuje nikdy na nic od McLarenu, maximálně bezprostředně se tváří jako kedlubna, ale oni ho tam zpracujou, buď v klidu :smile: :slightly_smiling_face:

3 Likes

Zítra může být skutečná zábava :smile:

1 Like

Ano, staci si pozriet srart na Monze 2024 :slight_smile:
Oscar nemal narok na titul, Lando naopak na titul siel - a McLaren ani tak nedokazali Piastrimu prikazat, aby Landa neohrozil.
Zajtra to uz vôbec nedokazu …

Do tvého chápání psaného textu? Doslova říká “společně jsme se dohodli”, do teď tu běhal anti excel s tím, že si to diktují piloti a ty si tomu ještě slepě věřil

2 Likes

Pokud se nestane nic na startu, tak první trojka ujede zbytku pole a nebude co řešit

Ano, to znamena, ze sa s timom dohodol, a teda to bolo aj jeho rozhodnutie a nie ze tim rozhodol za neho ako si tu kvical doobeda ako take prasa pred porazkou.

1 Like

však ty tu kvičíš furt, ale to je u sivní běžný :smiley: holt si zase ukázal, jaký si ■■■■■■■ vypatlaný a hlásil se k nesmyslu, že si tohle diktuje jezdec

2 Likes

Hele, Max v tomto není hlupák, tomu jet pomaleji nebude hrát ve svědomí žádnou roli. Když bude třeba, půjde do extrému. Riskne i to že se po přezutí všichni budou muset prodírat polem. Prostě tohle chci vidět :smile:

1 Like

Pokud by Max šel all in, tak Landa na startu zavře, aby se propadl polem i za cenu pencle 5s

1 Like

Ano, má dost možností co s tím z prvního místa dělat. Hned od startu.

1 Like

Ani jeden z 3 kandidatov si nemôze dovolit koliziu.
Myslim ze to bude extremne opatrny start.

1 Like

Max to sám řekl, že nemá co ztrati a od něj zle očekávat špinavosti jako v minulosti.

1 Like

Presne tak :slight_smile:
Navyse ja som neriesil koho presne rozhodnutie to bolo, od zaciatku som zdoraznoval, ze podstata je, ci je to vyhoda/nevyhoda, navyse ked teraz nesharuju data (narozdiel od minulych pripadov a inych timov) a ci to teda zodpoveda tym rovnakym podmienkam pocas sezony.
Myslim, ze stratit na Landa (ktory dal kvalitne kolo) menej nez 3 stotinky po vynechanom treningu, je velmi slusne (samotna pozicia ho vsak tesit nemoze), nakolko podla niektorych bol “strateny”.

Btw, nie je spolocne rozhodnutie, timove rozhodnutie? Lebo Oscar nevravi ze on, ale spolocne. Kazdopadne ma tieto provokacie, slovickarenie a snaha sa hadat nezaujima, nakolko plati, co som uviedol vyssie :slight_smile:

3 Likes

To je naprostá klasika, Donnie tu běhal s tím, jak o tom rozhodují jezdci, což je nesmysl a potvrdil to i Oscar slovy o společném rozhodnutí. Podtstata byla ta, že tohle je jediný závod, kde jezdci nesdílí data, proto si myslím, že Oscar předvádí velmi dobré tempo a zítra může útočit na výhru v závodě

2 Likes

Hele, někdo je možná podezřívavej a vidí protěžování všude, no je tu druhej extrém kdy Landovci nepřijmou absolutně nic a to že vše bylo letos v papaya výhodnější pro Landa jim nepřijde ani trochu divný. Já si rovný pravidla teda představuji jinak, ne že jsou uplatňována jen pro jednoho :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes