Kým nahradiť Hamiltona? Jordan Mercedesu odporúča Vettela, Coulthard Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Vždyť má Alonso kariéru nejdelší ever, nikdo ho ale nechce a nechce a nechce :smiley:

1 Like

Veď ano, najskôr sa vracal do Renaultu ktorý ho zobral z nostalgie, potom musel ísť do Astonu, ktorý bol jediný tím ochotný ho vziať a nebyť Vettela, ukončil by kariéru druhýkrát :wink:

Tak to promiň že jsem se optal co vlastně řešíš, bude to asi jen ten mindráčik, tak ok :+1:

1 Like

Vravím, túto otázku davaj vašej ovečke ktorá tu začala bez dôvodu urážať Vettela :wink: Ja som sa len na chvílu prišiel na vás pobaviť

To je nejvtipnější věc, co jsem tu dnes četl, týmy F1 berou z nostalgie :grinning:

2 Likes

A nelžeš si trochu do kapsičky? tím se utěšuješ? takový žvásty? :smile: ok, nechám tě tu žlučit, měj se. nemůžu za to že Vettela vystřídali Alonsem a tomu se daří. To že ti schází není můj problém.

2 Likes

Má svou bublinu fikce :smile:

2 Likes

Jak jsem uražel Vettela?

2 Likes

A aj napriek tomu je v štatistikách až za Vettelom. :slight_smile: :slight_smile:

Aha…

2 Likes

Ach boze to je zase nadhera :joy::joy:

2 Likes

Čekal jsi od něho víc? :thinking:

1 Like

Pokračujeme druhým dnem

2 Likes

Ne, nečekal. S tím jak “nastoupil” bylo jasný, že zase brzo skončí. :ok_hand:

2 Likes

No Mercedes bude dlho spekulovat, ale podla mna uz su nejake tajne dohody s top jazdcom.
Ten Alonso by bol velmi silny v mercedese a bola by to paradna nahrada za Hamiltona. Ale co Russell ? Ten by to asi moc nerozdychal, mat za kolegu EL NANA :smiley:

1 Like

I když to teď vypadá, že jsou to kámoši, tak si taky myslím, že Russel nebude pro Alonsa. :thinking:

Russell není pro nikoho :grinning:

4 Likes

Takže za 20 let se dozvime o spygate více a za 40 let o tajné dohodě?

Někteří z nás se toho asi nedočkají, ale v 2051 se dozvíme o dalším.

2 Likes