Kým nahradiť Hamiltona? Jordan Mercedesu odporúča Vettela, Coulthard Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes si už čoskoro bude musieť zháňať náhradu za odchádzajúceho Lewisa Hamiltona. Koho nemecký tím ustanoví za tímového kolegu Georgea Russella? Kandidátov sa núka viac než dosť – špecificky z radov mladých a nádejných pilotov. Eddie Jordan a David Coutlhard však Totovi Wolffovi odkazujú, aby stavil na overené mená: Fernanda Alonsa, prípadne Sebastiana Vettela.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142040/kym-nahradit-hamiltona-jordan-mercedesu-odporuca-vettela-coulthard-alonsa

A oba snídali vtipnou kaši. :slight_smile:

Nejako sa mi nechce veriť, že Mercedes pôjde smerom krátkodobého riešenia v podobe “starcov”
Každopádne Vettel si myslím, že už nebude chcieť ísť do F1 a Alonso sa samozrejme bude chcieť votreť ale ten robí iba zlú krv to neviem či Mercedes potrebuje.
No necháme sa prekvapiť.

Vettel uz zrejme nie, ja dufam ako vacsina v Alonsa, bol by to aj vyborny tah pre znacku mat stale zvucne meno “vo firme” plus pre Russela mat vedla seba stale matadora

“Alonso robi iba zlu krv”…ano někomu jí jistě způsobil loni hned 8x. :smiling_face:

Děkuji, ale nechceme :grinning: Alonso je šťastný a úspěšný v Aston Martin. A u Vettela uvést pouze “a to proto, že je Vettel Němec” to je výsměch :smile:

2 Likes

Tak ono u Vettela najdeš těžko další důvod.

1 Like

Hmmm porovnanie Russel vs Alonso rovnaký monopost pozrel by som si :relaxed:

Reportér Sky Craig Slater informuje o dnešním slyšení s Christianem Hornerem. Stížnost podala zaměstnankyně na kontrolní a potenciálně nátlakové chování. Dnes se neočekávají žádné informace o rozhodnutí.
@Situs @PUFF @spineIesssheep @Hedgehog

No nevím, dovedu si i představit že se to tam rozhýbe velmi rychle :grinning:

Tady je foto te zaměstnankyně

1 Like

Jestli jí poslal toto tak končí :smile:

1 Like

Jsem na ně zvědavej, snad nezvolí nějakou nudnou variantu typu Albon a nebo Ocon.

Koho bys tam viděl ty? :slight_smile:

Za mě jednoho ze Španělů. Sainz jako nesympatický jezdce do nesympatického týmu a Alonso by tam udělal trochu čoro-moro :grin:

V čem se ti zdá Sainz nesympatický?
Nevšiml jsem si, že by se nějak nesympaticky choval…

Nevím, nějak vnitřní pocit. U Sainze se nedá ukázat na konkrétní věci jako třeba u Alonsa…ale stejně tam ty sympatie u mě prostě nejsou. :slightly_smiling_face:

3 Likes

A u Alonsa je to jaká konkrétní věc? :pouting_cat:

1 Like

Nečekal jsem, že ta budou mít až takhle veselo, ale zase je fakt, že ta jejich partička byla vždycky tak trochu divná. :no_mouth:
No jsem zvědav, co z toho bude a do jaké hloubky to až povede…

1 Like

Tréning pokračuje :racing_car:

2 Likes