„Potom som Leclerca predstihol myslím na vonkajšej strane deviatky, čo bola takisto veľká zábava. Musel som riskovať,“ usmial sa Rus, ktorý sa následne dotiahol dokonca aj na tretieho Daniela Ricciarda, ale toho už nepredstihol. „Ale bola to škoda, na pódium mi chýbalo veľmi málo.“
4.miesto Kvyata je síce súper no ak by kolega Gasly nepodstúpil kôli poruche, za týchto podmienok (Verstappen-defekt, Bottas-problem na podlahe)by možno skončil aj na 2.mieste.
Kvyatov ,velky talent” sa na jeho vykonoch prestal prejavovat v momente, ked ho vyhodili z Red Bullu. Odvtedy je to v jeho podani podla mna velmi slabe. Bolo chybou, za sa vobec vracal. Jeho posobenie v Alpha Tauri nestoji za nic, ma jedno obrovske stastie, ze Red Bull ma momentalne velku nudzu o dobrych jazdcov.
Po tejto sezone pravdepodobne skonci, nahradi ho Tsunoda. A tak je to aj dobre, v F1 nema uz od roku 2017 co robit.
Hulkenberg je podla mna neporovnatelne lepsi. Porovnanie s Gaslym vidime od Spa 2019. Este aj ten slaby Albon mu bol ako novacik vyrovnany.
Ty už asi ani ty příspěvky nepiš. Každým dalším se akorát shazuješ čím dál tím víc… Prej že Kvjat je talent… Že je vyrovnanější mentálně… Že je srovnatelný s Hulkenbergem… Že je lepší než Peréz… Co věta to perla…
To netvrdim, ze nie, ale odtial po tvrdenie “Kvjat je talent a Gasly trdlo” je poriadny kus fantazie. Kvjat je jeden z 20 vyvolenych, ktori momentalne maju vysadu jazdit kralovnu motosportu. Tam nie je priestor na vyplakavacky a “lepší péči”. Bud na to mas, alebo nato nemas.