Kvíz: V ktorých krajinách pretekala F1? | Magazín F1 - F1online.sk

Nová sezóna nám pomaly klope na dvere. Všetci dúfame, že sa v nej už konečne vrátime do normálu a pandémia nezabrzdí náš návrat do takých formulových bášt, akými sa stali Austrália, Čína či Japonsko. To je však len zlomok krajín, ktoré kedy hostili podujatie Formuly 1.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/56522/kviz-v-ktorych-krajinach-pretekala-f1
1 Like

Pozor na oznacenie krajiny…. Malo byt Juhoafricka Republika… nie Juzna Afrika… to je geograficky nazov ktory moze zahrnat aj Botswanu a Zimbabwe

28 z 36 ale písal som SAE namiesto Saudskej Arábie :man_shrugging:

29/36 veľa času som stratil, keď som sa snažil napísať juhoafrická republika JAR a podobne bo mi neuznávalo. jedine, čo ma mrzí je TURECKO vypadlo mi neuveriteľným spôsobom až sa hanbím :smiley: potom som zažil už len Indiu a južnú Kóreu to proste čas stratený na JAR a potom čumením, že boha vymenoval som všetky trate z F1 2021 23 tratí a stále tam svieti 2021 že sa išlo a to bolo to Turecko :smiley: zvyšné 4 som nevedel, že sa išli v danej krajne pri 1 mám podozrenie že to bolo len premenovaná veľká cena Európy ale išlo sa v Nemecku že ?

SAE su spojene arabske emiraty a to je trat abu zabi, Saudska arabia je iny stat a tam je trat dzidda.

ja som aj pisal SAE, ale asi som musel urobit niekde v nazve chybu, lebo mi to nezobralo

30/36… ale mohla som zabudnúť na Francúzsko a Belgicko? -,-

božeeee
Ako som mohol zabudnúť na zablokované brzdy Hamíka???
aaaaaaaaa Baku nieeeeee
inak 35/36

tipovačka štátov, také Švédsko, Maroko a Luxembursko som veru nečakal :rofl:

27/36, no mohlo to být lepší… Ale dostalo mě špatně napsané Lucembursko! My za hranicí to máme složitější, i když se to na první pohled nezdá - než se mi podařilo správně přeložit Itálii tak to celkem trvalo :-).

31/36

och ako som mohol zabudnúť na moje obľúbené rakúsko :frowning: a ešte portugalsko :frowning: ale také luxembursko a maroko by som veru netipoval :smiley: švjačiarsko ma nenapadlo vôbec tiež :smiley:

Zabudnúť na Malajziu :man_facepalming:
Na Rusko som nezabudol…

spokojnost 32/36. o luxembursku a svajciarksu som netusil, spojene arabske emiraty som vedel len som to nevedel napisat, san marino je skoda

Tiež som si nespomenul na Turecko. :smiley: A ešte mi vypadla India, to som mohol dať. Inak Švajčiarsko, Švédsko, Luxembursko a Maroko mi nenapadlo ani len tipovať. Takže 30/36.

36/36
ale podla mna by to malo odratavat cas za nespravne odpovedi. pochybujem, ze sa najde vela ludi co vedia z fleku povedat, ze v Maroku sa jazdilo ale napr v Egypte zarucene nie.

34/36. To maroko som nedal. Aj ked som premyslal ze nieco este v afrike by to mohlo byt, maroko mi nenapadlo. A mohol som nedat bahrajn? Som si myslel ze som to odbavil s uae

Screenshot by Lightshot San Marino aby ma nenapadlo s Japonskom tak to je slušný fail. Švajc ani neviem, ktorá trať bola v F1 :man_shrugging:

Bahrajn som skúšal napísať s i, a preto ma to nepustilo. Ďalej som zabudol Rakúsko (to ma mrzí), Turecko a v Maroku som ani netušil, že sa jazdilo. Luxembursko som si presne pamätal ten Nürburgring. Škoda, že už sa nejazdí na žiadnych nemeckých okruhoch, tam boli super preteky vždy.

PS ďakujem za tieto skvelé kvízy

Toto bolo podľa mna veľmi ľahké tým že stacilo ísť zaradom čo bolo minulú sezónu a človek už mal polovicu. Plus Mali sme kopec trati ktoré boli po dlhej dobe.

Nebyť Covid asi by som si na toľko nespomenula.

Ale ušlo mi len Maroko. To absolútne som nevedela že sa tam jazdilo .

@KimiF1fan to Svajciarsko úplne rovnako. Ja som len vedela že Keke Rosberg tam vyhral jedinú VC keď získal titul.

35/36… Zabudnúť na Maďarsko, to je už na zamyslenie :person_facepalming::person_facepalming::person_facepalming:

Ale Rosberg nevyhral vo Švajčiarsku, ale vo francúzskom Dijone, ktorý sa konal pod hlavičkou GP Švajčiarska. Samotná GP Švajčiarska sa jazdila v 50-tych rokoch v okolí Bernu, ale po tragickom Le Mans 1955 boli všetky okruhové preteky na území Švajčiarska zakázané.

1 Like