Kvíz: Spoznáš jazdca F1 len podľa toho, v ktorých tímoch pôsobil? | Magazín F1 - F1online.sk

Ako dobre poznáte jazdcov Formuly 1 a tímy, v ktorých sa objavili? Spomínate si ešte, kde začínali hviezdy kráľovnej motoršportu, kde kariéru ukončili a čo sa stalo medzitým? Preverte sa v našom kvíze, ktorý sme zostavili v spolupráci s eshopom Tibormodel.com!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137880/kviz-spoznas-jazdca-f1-len-podla-toho-v-ktorych-timoch-posobil
1 Like

20/20 :wink:, dobra pamatova rozcvicka na rano

17/20 kto si to ma vsetko pamatat​:person_shrugging::smiley:

19/20. Fajnový kvíz, super! Díky za něj, víc takových :slightly_smiling_face:

Easy peasy :slightly_smiling_face:

Skoda 1 chyby :pensive:

17/20 :slightly_smiling_face: Dobrý kvíz :+1:

Kdo je odbornik :writing_hand:

20/20. Som nečakal. Troška u Senný a Coultharda som si nebol na 100% istý

Pche

Si si vyeditoval vo svoj prospech :slightly_smiling_face:

Jak jsi to poznal :smile: :crazy_face:

Na prvý pohľad mi tam pocitovo niečo nesedelo :slightly_smiling_face:.
Pravdepodobne si výsledné hodnotenie 11/20 nahradil v malování číslom 21/20 :upside_down_face:

6 Likes

Len pri 19tej otazke by mal byt logo timu BMW Williams ,nie Winfield Williams :frowning:

To by tam neseděl ani zbytek textu, … předpokládám :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Možno v danom roku sponzorovala Williams speváčka Whigfield, tak to nejako skombinovali.

20/20. Dobry test, pre 30+ malina. Pri jednej otazke som musel rozmyslat viac ako 5 sekund :blush:

jeej 20/20, super kviz!
sranda ze jordan mal zelene logo, dost pomohli/potesili tie dobove loga.

po prvy krat v zivote 20/20 v tychto kvizoch

dobove loga dost pomohli.

1 Like

No ten textu tu někteří už postovali, tak jsi to zeditoval všechno :stuck_out_tongue:

Jinak já se přiznám, že takhle po ránu to bylo solidních 18/20, měl jsem tam sympatického Piatriho :sunglasses:

1 Like