Kvíz: Ako dobre poznáš Michaela Schumachera? | Magazín F1 - F1online.sk

V kalendári máme 3. januára, čo znamená, že dnes oslavuje azda najväčšia legenda Formuly 1 v celej jej histórii. Michael Schumacher sa dnes dožíva 55 rokov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/139255/kviz-ako-dobre-poznas-michaela-schumachera
1 Like

13/20 :slightly_frowning_face: Shame on me. Idem radšej spať.

20/20 :slight_smile: asi vidno ze som mu kedysi fandil…ale s tymi teamovymi kolegami som si nebol uplne isty Brundlem. Toho som tam len tipol.

1 Like

Vubec ho neznam, ani nevim kde je a co dela :man_shrugging:t2:

10 správnych z 20 :person_shrugging:

1 Like

3 Likes

sakra, 19/20, pri corrine som vahal a tipol nespravneho. evidentne som ani v 90 tych rokoch nealedoval bulvar :slight_smile:

16/20, nešlo nic…kdo si to má všechno pamatovat :smile:

2 Likes

18/20 lepsie nez som cakal🤗

17/20. Na to ze som ho neznasal…

16/20 ale kto sa má pamätať niektoré veci.

12z20 na ze som vela odpovedi typoval to nie je zle.

Som dal Josha lebo som vôbec nevedel :rofl:

18 z 20 , nie celkom zle v otázke č 13 som dal Monaco asi kvôli tej pole position čo ale mal penalizáciu a č 20 som mal 2004 tak to už si presne nepamätám takéto štatistiky

Celkom dobry kviz samozrejme na 100% spraveny.

Bonusova otazka: co vyhodili von Michael s bratom pocas oslavy jedneho z 5 majstrovskych titulov vo Ferrarku?
Chladničku.:grinning:
Za spravnost nerucim,lebo to nie je mozne overit z doveryhodnych zdrojov.

Myslím že to bol televízor.

Tak nvm bola to chladnička.

Televizi rozbil Montezemolo po pársekundovém titulu Massy v 2008.

1 Like

0/20, nevadí, tak příště.

Statisticky je to téměř tak nemožný, že by takovýto výsledek mohl dosáhnout jen ten který kecá nebo to všecko zná :thinking: :smile:

0/20 je špeciálny výsledok, ktorý sa zobrazí len najväčším fanúšikom Schumiho po zadaní 20/20 správnych odpovedí v časovom limite 30 sekúnd. :slightly_smiling_face: