Kubicovi detský sen o Ferrari zhatil osud: Aj po dlhých rokoch je to otvorená rana | Magazín F1 - F1online.sk

Mohol to byť dokonalý príbeh. Slovíčko „keby“ sa v životopise Roberta Kubicu opakuje takmer v každom riadku. Nebohatý chlapec z bývalého východného bloku sa stal víťazom veľkej ceny vo Formule 1, pilotom továrenského tímu a bol skutočne krôčik od prestupu do Ferrari. Poliak aj po rokoch priznáva, že pomyslenie na červenú kombinézu stále bolí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140720/kubicovi-detsky-sen-o-ferrari-zhatil-osud-aj-po-dlhych-rokoch-je-to-otvorena-rana

Polaci jsou divni, minule na golf prisli dva, primo na odpalisti do sebe hodili pivka a sli trenovat svih :drooling_face:

Tento clanok tu uz bol sa mi zda

To je těžká věc. Motorsport nikdy není úplně bezpečný a on účastí v rally vědomě zbytečně riskoval. Trochu mi připadá, že to bere jako nějakou nespravedlnost, ale tohle snad bylo jeho vlastní rozhodnutí. Nebo tam byl nějaký závazek, ze kterého se nemohl vyvázat?

Môže si za to sám, že riskoval no. Škoda bol to Talent, Alonso by mal zase problém. Ale tak jazdí za Ferrari vo WEC, tak aspoň čiastočná satisfakcia a nebyť baterky tento rok by vyhral za Ferrari LeMans.

1 Like

Já ho chápu, že ho to žere, ale na druhou stranu už by se z toho po těch letech oklepat mohl. Týmy dobře vědí, proč svým jezdcům leccos zakazují. A netýká se to jenom týmů F1, to je napříč sporty. Ale škoda to je, nikdy se nedozvíme, jaký měl plný potenciál :woman_shrugging:. LeMans je letos taky škoda…

ale Kubica sa oklepal, toto je dosť starý článok tuším už ako ježek hovoril tu bol rok dozadu. Kubica jazdí vo Ferrari a je teraz asi spokojný. na to čo sa mu stalo, má štastie, že stále jazdí top kategóriu motoršportu.

Nevím, měla jsem u něj od nehody pocit nějaké ukřivděnosti. Pokud to tak není, tím líp.

Keď som videl ako tento “jednoruký” vozil Mishu po Nordschleife v M4 tak to bol proste hrot.

Škoda :confused:

1 Like

To je furt ten jeden :bath: