Kubica mohol v roku 2008 jazdiť za McLaren, ale podľa Whitmarsha mal priveľký nos | Magazín F1 - F1online.sk

Robert Kubica patril medzi najtalentovanejších jazdcov, akí sa kedy objavili vo Formule 1. Žiaľ, namiesto veľkolepej kariéry a prestupu do Ferrari sa Poliak musel zotavovať z nehody na rely. To však nebola prvá príležitosť, keď mohol prestúpiť do top tímu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223988/kubica-mohol-v-roku-2008-jazdit-za-mclaren-ale-podla-whitmarsha-mal-privelky-nos

Zato Prost splňoval všechny propagační a fyziognomické požadavky.
Neuvěřitelné jaké hlouposti někdy dokážou lidé vymyslet.

Velka skoda, co sa mu stalo (ano moze si za to sam). Velmi rad by som ho videl s Alonsom v jednom teame. Pri tom ake vykony podaval v Renaulte si nie som uplne isty, ci by ho Alonso zdolal

Ještě, že nás těma hloupostma zásobuješ na denní bázi😛

2 Likes

Ferdo ty máš s Prostem nějakej problém?

1 Like

Nemám. I když jsem fandil Sennovi, tak jsem si jejích vzájemných soubojů hodně užíval.

Kecas nemas ho rad :slight_smile:

Podle nosa poznas kosa.

Já Prostovi fandil až do konce jeho kariéry, když ještě jezdil Andros Trophy a držel mu palce když dělal poradce v Renaultu. Alespoň pro mne byl Prost pán pilot a mrzí mě, že i piloti stárnou.

Ale Monaco 84 tam si ho kdovi proc rad nemel, i kdyz evidentne rozhodnuti ukoncit zavod bylo na miste, trochu te postenkruju :wink:

Tam jsem byl naštvaný hlavně na Balestreho.

1 Like

Ano, Robert mě taky mrzí, protože evidentně měl na zářivou kariéru, ale co se dá dělat, jsou chyby, které jsou nevratné. Nemohl tušit, že se mu stane osudnou nehoda ve fabii v relativně bezvýznamném závodě. :face_with_head_bandage: Ale ještě víc mě mrzí náš Enge, který předváděl v tehdejší F3000 (dnešní F2) velké věci a nebýt zakopnutí s marihuanou stal se mistrem Evropy. Na rozdíl od dnešního R.Staňka předváděl velice přesvědčivé a působivé výkony! Vzhledem k tehdejším možnostem Charouze by měl skutečně reálnou šanci na místo v konkurenceschopné stáji F1. Škoda, jak říkám, jsou chyby, které napravit bohužel nelze. Na úspěšného slovana v nejvyšší formulové sérii si ještě budeme muset nějakou dobu počkat :slightly_smiling_face:

Kubica byl bohuzel v urcite rovine nezodpovedny, casto prekracoval, nebo se snazil prekracovat vlastni limity, nejen v rally.

Enge je pro me zahada, nikdy jsme se nedozvedeli jestli tahal ty jointy nebo ne.

Kubica za McLaren urcite jazdit v 2008 nemohol. A urcite nie koli svojmu nosu. To bol len suchy anglicky vtip.