Štart novej sezóny je zahalený hmlou neznámych premenných. Predpovedať rozloženie síl niekde inde ako na čele štartového poľa je takmer nemožné, no pokiaľ ide o najväčších ašpirantov na majstrovský titul, máme celkom jasno. Nový majster sveta by sa mal zrodiť zo štyroch top tímov, pričom najväčšie šance sa pripisujú Georgeovi Russellovi.
Myslim, ze ktorykolvek jazdec ci uz z Haasu, Alpinu ci Mercedesu by si titul zasluzil, po rokoch stravenych v nizsich kategoriach a motokarach. Su tam, pretoze je to ich zivot…
Ano kazdy mame svojho favorita, ktoremu fandime. No titul by si zasluzilo minimalne 60% z nich. A ci na ten titul dociahne s dominantnym, alebo rovnako rychlym monopostom, ako maju superi, je uplne jedno. Stale si ten titul zasluzia. A bohuzial, nie vzdy to bude ten jazdec, ktoremu fandime.
uvidime v prvych zavodoch kto ma ake karty v rukach… videl som na youtube nejake analyzy od skysports a podobne, a v suvislosti s titulom sa hovori hlavne o russellovi, norrisovi, antonellim. verstappenovi a hamiltonovi…leclerca nejako nespominaju tak uvidime ako to nakoniec bude cele…ja by som bol osobne velmi rad keby charles dostal konečne šancu realne zabojovať o titul
a za co by si mal tie lepsie statistiky zasluzit? za to, ze vzdy ked mal na dosah podium tak to dobabral?
hulk je dobry jazdec do timu stredu pola, lebo jazdi pomerne konzistentne, ale na druhu stranu mu chybalo nieco ako mal perez, ktory sa 2-3 pretekmi v sezone dokazal predat, kedy naozaj vyuzil prilezitost. co tam potom, ze daleko viac pretekov mal zlych, ale tie 2-3 v sezone mu stacili
hulk jazdil konzistentne, ale nikdy nezaziaril a ked to uz vypadalo, ze ano tak spravil chybu
A do F1 sa ako dostali ? Ci rovno spoza pokladne z Tesca ?
Co je na tom nelogicke ? Od malicka sa venuju motorsportu ci uz motokary, alebo nizsie ■■■■■ formul. Od malicka dufaju, ze sa raz dostanu do F1 a ziskaju titul majstra sveta, ako ich idol Senna, Schumacher, ci nvodobi jazdci… Pisem, ze kazdy ktory sa do F1 dostal si presiel tu svoju cestu a ked uz je v F1, tak by si ten titul zasluzili viaceri.
Tvoj nick ‘‘legrelg’’ naznacuje zase nieco o tej tvojej logike….
Aj Hulk si ten titul zasluzi. Ale tak ako tisice jazdcov pred nim, ani on nan nedociahne, lebo nesedi v top time. A zazraky, aky bol napriklad v roku 2009 sa uz tak casto neopakuju. A reagujem hlavne na to tvoje zjednodusene zosmiesnenie jazdca ktory: