Kto sú partnerky pilotov Formuly 1? | Magazín F1 - F1online.sk

Vianoce sú obdobím, ktoré trávime v kruhu svojich najbližších. Inak na tom nie sú ani jazdci Formuly 1. Tí na svoje partnerky počas roka veľa času nemajú, práve sviatky sú však príležitosťou na to, aby im to vynahradili. Pozreli sme sa na to, kto sú ženy, s ktorými sa zišli pri štedrovečernom stole.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138489/kto-su-partnerky-pilotov-formuly-1

Co se týče holek, tak Sainz Leclerca zadupal do země.

hmm… ta Melissa je velmi v pohode, ale raz sa Alfonzo ukazal na Hungaroringu s Barbarou Palvin - tu si mal nechat. A Lujzo Nicole, nechapem, co chce viac (ona alebo on)

Toto je len dôkaz toho ako je jeho majiteľ vymletý. Koľko mu bolo nadelené jazdeckého talentu, toľko mu bolo vzaté rozumu. :slight_smile:

3 Likes

Tiež vodíte priateľky/manželky do roboty? Prípadne aj ocka a mamičku. :slight_smile:

Ono v prípade Lujza a Nicole to nebude o tom, že by niekto hľadal krajšieho partnera. Ak to nefunguje, tak je úplne jedno, aká je tam fyzická príťažlivosť.

tu uz ani tak nejde o fyzicku pritazlivost, ale o status danej osoby. On/ona sa nemusi bat ukazat sa niekde s tym druhym, lebo obaja nieco dosiahli. Pozri sa aku opi…ehm osobu si vybrala Beyonce, nie pre jeho fyzicku pritazlivost, ale preto, ze to je spolocensky uznavany clovek. Lopezka preco chodi s Affleckom, resp. naopak? Nemozu mat krajsiu/krajsieho partnera len tak na trtkacku? Jasne ze ano. Nicole je proste level, ktory ked mas, tak sa ho snazis udrzat… teda predpokladam, osobne ju nepoznam, mozno to je p.a…

Leclerc udělal životní chybu.

Takže sme zistili že Rasista ako jediný je zoofil,Bottas je na športovkine typu NDR,aziati nemajú nikoho,30nici sú aktuálne rodinné založený,Norris si uživa po diskotékach,Stroll si ženy kupuje,Leclerk asi chystá stavať nejaké kaplnky s freskami ,Sainz je teplý len to dlhé roky tají,Jedine môj obdiv má Albon a Ricardo,majú najkrajšie priatelky

Vraj davala Raskoovi maso a on nechcel potom zrat mrkvicku s hraskom. :wink:

2 Likes

podpisal Ferrari…

ja stale… mas s tym nejaky problem?

1 Like

No skús to upresniť.

Osobne o tom takmer nič neviem, samozrejme okrem vzhľadu oboch dám. Ale z toho mála čo som si všimol, tak ich správanie na Instagrame vyzerá byť dosť rozdielne. Možno to naznačuje aj niečo dôležitejšie pod povrchom, čo si vedome alebo inštiktívne všimol aj Charles a podľa toho sa zariadil.
(konieckoncov - na iracionálne zamilovanie sa už má svoj vzťah s Ferrari :smiley: )
A možno nie, čas ukáže.

Môžem sa samozrejme mýliť, veď je to len 1 drobnosť, ale pri vcelku porovnateľňom vzhľade, veku, zázemí (a čo idú správy čo som zachytil aj o správaní), tak je to medzi Charlotte a Alexandrou 0:1.

1 Like

no vidíš,ty ani talent len IQ škrečka,čo pozná len tupý hejt…mawerick to isté…ste bratranci od jedného otca? na 100%

Hamiltonov jazdecký talent nemám, ale to je tak jediná pravda čo si napísal. Som si istý, že IQ mám väčšie ako tí súrodenci čo ťa splodili dokopy. Mawericka nepoznám. :slight_smile:

2 Likes

no neviem…to IQ škrečka úplne pasuje k tvojim,väčšinou d€bilným písačkám…toto,kto zosmolil? tvoj pes?

Ten Hamilton je asi citliva tema u teba co? :smiley: Ci aj ty mas veganskeho psa? Pri tebe by ma to neprekvapilo, ako syn surodencov si brany s rezervou. :slight_smile:

2 Likes

Sir ma so svojom psom plan. To nie je len tak.

Chilla was controversially the oldest dog ever (not verified). Born in 1952 in Australia, this mutt was half black lab and half cattle dog. Chilla dined on mainly boiled leftovers (potato peels, cabbage ends and egg shells) and once a week was treated with commercial canned pet food. The dog lived to be 32 years old (the equivalent of a 224 year old human!!)

Urcite. Ten eveluciou a krizenim zdegenrovany chrchliak, co pomaly nevie ani sam dychat a dusi sa aj ked pije, tak ten je z tych co sa dozije najviac. Uz mensia blbost z pohladu Lewisa by bola, keby mu daval nejake omladzovacie kolagenove cukriky, ktore odporucaju influencerky na ig ako to, ze z neho robi vegetariana. :smiley:

1 Like

Asi tak, ja mám rád psov, ale buldogy (aj ich odnože) by mali byť zakázané, je to zdegenerované plemeno, ktoré by v podstate nemalo existovať, napr. Nórsko zakázalo ich chov.

2 Likes