Nařiď si připomínku, já ti to připomínat nebudu
Tak já tu třeba mám odznaky jako ‘Empatický’, ‘Obdivovaný’, tak co se do p.dele jako “nedá”?
No odpověď se nedozvíme, jako vždy.
Jj, někdo tu stalkuje, postuje fotku jiných uzivatelů, komoli jmena, nicky, píše o psech, ■■■■■■■■■■ ■■■■■■■■■■ kktech atd. Ale to je v pořádku. Píšeš tu nazor k F1 dele než dva příspěvky a to ok není
A evidentne mi to ide, ked ma mas furt v papuli, furt rozklikavas moje komentare aj napriek ignore listu a furt ludia suhlasia viac so mnou ako s tebou.
Preto chces byt za kazdu cenu za dobre so sugardaddym Situsom, aby ti nedal kopacku na hlavu?
Jo no, psát tomuhle uživateli o jiných, jak se to z jejich strany nedá, mi přijde neskutečný, proto jsem se taky zeptal, co je špatně…
Taky nechápu, ale relevantní odpověď asi nedostaneme
Mně by třeba za takové vystupování - něco na někoho hodit a pak se k tomu raději nemít - bylo trapně, ale každý jsme jiný…
a podla teba je ake to odvazne rozhpdnutie?
Podla mna tam pojde kimi
… od Helmuta to nezní uplně sebejistě
Nemá moc silný argumenty.
Nevím, co mu Mercedes udělal špatnýho v AD…
Bude záležet na RBPT - Fordem tam a vlakem zpátky.
To bude asi největší strašák a důvod, proč utéct před 2026.
To AD by mě taky zajímalo. Asi Helmuta zklamalo, že jim Hamiltoni senior i junior nepřišli dát pěstí do brady. Možná jsou u RB zvyklí z blízkého okolí na jiné střelce .
Tak dokáži si představit že emoce ze strany Mercedesu nebyly pěkný, no s takovým odstupem času by si při troše objektivity mohl už představit jak by to asi bylo v obráceným gardu.
Helmut už teď ví co bude Emil od Red Bullu požadovat.
Já taky nutně potřebuji alespoň 120 mega, jinak nebudu hrát.
Ty platy se šroubovat budou, týmy hledaj kde utrácet a platy jezdců nejsou pod rozpočtovým stropem. Jezdec bude stoupat na významu čím větší bude konkurence aut, takže se dá čekat narůstající trh.
A vůbec… chceš mě zabít?
Mám teď křehké zdraví a posíláš toto.
Vůbec jsem si to neuvědomil Neboj, to se nestane na 101%
Právě že díky ozpočtovým stropům bylo otázkou času, kdy týmy začnou své finanční přebytky tlačit do kvalitních zaměstnanců.