Tak ježek nás nenávidí a automaticky to zrcadlí na ostatní
Takze maxa mas rad s fandis mu?
To mezi tím nic není nebo co?
Hele snad ne, to by fakt stálo za prd
co je mezi tim?
Nezapomeň na mě.
Tebe už do toho nepočítám, skrz tvoje poslední komenty😏
Téměř uplně všecko.
Už ta první podmínka, vynechat sebe z té ankety, z toho dělá v podstatě paralympiádu
Mají ho tak strašně rádi, že v každé druhé debatě se modlí aby Verstappen odešel do WEC. Jak jsi říkal, Verstappen - redflag pro chlapce, na podobné úrovni jako Vettel, řekl něco co se chlapcům hodí, tak budeme předstírat, že tomu samozřejmě tak není
Hele, mě taky vynechal, při tom mě ani neviděl řídit
Co to zase meleš?
Tak 3x udat Verstappena není polemika s Maxem, tomu zakázali uvést sám sebe
Osobně bych ho dal na těchto třech položkách taky. V Q se taky shodneme, tam je ze současných pilotů jasný Leclerc. Mimochodem ale ještě loni bych tady zvažoval i Hulka, to co dokázal vždy vyrazit z mizerných aut byl zázrak, letos ale hodně upadl.
U Race Inteligence bych osobně dal Alonsa, v tomhle je pořád fakt dobrý…
Popravdě ale nevím, koho byl dal v bodu Race… Hamilton působil v minulosti super, ale bylo to trochu zkreslené dominancí Mercedesu, od 2022 toho zrovna moc neukazuje. Přijde mi, že v tomto vypadá hodně slušně i Norris, tempo v závodech mívá zajímavé. Ale tady fakt nevím, možná bych nakonec dal taky Hamiltona, ale na rozdíl od zbylých bodů spíš jako východisko z nouze, kdy fakt jasného favorita nevidím…
Až na to že u Verstappena je to docela známé koho má za nejlepšího, už dlouhodobě. Ale to ty nemužeš vědět, ty tu radši řešíš jen uživatele a jejich příspěvky, k F1 nic + tvoje fotky z hitlerjugend samozřejmě. xdd
A ještě vytahuje starý příspěvky, kde je ježek, aby ho srovnal?
On vytahuje vše možný, jen nic k F1 no. Smutný příběh.
Musí se to brát v globalu.
Třeba Verstappen letos několikrát uhnul ze souboje nebo vůbec nebojoval se slovy, že to nemá smysl. Přesto bych si ho na souboje zvolil.
Pokud Hamík zacítí krev, tak je neporazitelný.
Problém je, že Hamík jí asi cítí jen když má o dvě vteřiny rychlejší auto.
btw: poslední odpověď na souboje si pamatuju od Lawsona. Budeš se divit, ale označil Alonsa.
Tak uvidíme příští rok.
Možná.
Už se nemůžu dočkat.