To jsou ty souvislosti který Max naštěstí vidí no.
Co sem cpeš kvaldy? Tak zaprvé si myslim že Alonso byl v Q lepší než Ocon a za druhé Verstappen v Q označil Leclerca. Alonsa za nejlepšiho v závodě a to se počítá. To že se po návratu po pauze od F1 oklepal a ted má šňůru 28 kvalifikací v řadě, to nechme stranou.
Nehádejte se, prostě zvolil Alonsa, nic to neznamená, neboj Kdyby zvolil Hama, dostal by tu stejnou bídu, takže jde jen o to kdo tu bude žlučit
To jako já na kvaldy s Oconem ukazovat nesmím, zatímco vaše trojka tady vkládá poměr výsledkú se Strollem snad každý závod?
Klidně na kvaldy ukazuj, co vlastně myslíš?
Já z toho nedělám one man show.
Hamíka tam mám 2x. Nemyslím si, že je top v soubojich ani v kvaldě. Ale v závodech a v racecraftu je top.
Jo, Max z toho taky neudělal one man show.
Už je tu nablito od haterů, klasika. Puff fandí Hamovi, co je bez dominantního monopostu ztracenej a Ferda Gaslymu, co si v top týmu neprdl
Tak Verstappen to nedával na základě souboje v AM Alo vs Stroll, ale na základě výkonů v sezónách. Můžeš kopat jako Puff, ale Alo je jeden z nejlepších v poli
Ja som myslel skor nejaky konflikt, koliziu ako napr. s Landom alebo Hamiltonom alebo Russelom. Nic take si nepamatam …
A ono to ani není tím, že by Verstappen označoval Alonsa, protože Alonso o něm teď mluví taky pěkně. Však byl článek už hodně dávno, kde Verstappen říkal, že jedinou helmu kterou doma má v obýváku, je Alonsova.
…druhy najlepsi
Nejlepší, druhý nejlepší na tu otázku odpovídal
A budem ten poměr vkládat i dál, šňůra 28 kvalifikací v řadě v týmu kde je preferovaný Stroll, je pro Alonsa krásná. Byla by krásná proti komukoliv v F1.
Nene, nejlepší, na Maxovi je nejlepší ta upřímnost, ten co si myslí tak řekne přece. Takže tak.
Netřeba překrucovat jeho slova, helmutko.
Nechaj im tesenie sa, ich najnenavidenejsia osoba povedala nieco co im hraje do kariet prosimta
Co máš furt s tou nenávistí?
Ne vážně, proč by jsme měli nenávidět Maxe? Myslím že jedinou věc kterou mu tady někdy vyčítám je že na trati “prasí”, to spojovat s nenávistí je fakt choré