Kto je dnes favorit? McLaren ukazuje na Verstappena, Verstappen na McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen dnes síce nebude štartovať z prvého radu, ba ani blízko McLarenu, no ani po štarte z jedenásteho miesta ho nemožno odpisovať. McLaren ho dokonca považuje za najväčšieho favorita na víťazstvo, zatiaľ čo on avizuje, že ním bude McLaren.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/166008/kto-je-dnes-favorit-mclaren-ukazuje-na-verstappena-verstappen-na-mclaren

Double jako v Maďarsku, leda že by to McLaren podělal víc než normálně :stuck_out_tongue:

30s pro Maxe náskok, leda že by zase nebyl uplně v pohodě :smile:

2 Likes

RBR je ve SPA jasně nejrychlejší, jestli Max neda win, tak to už bude na zamyšlení. Peréz by měl dat bednu v suchym triku s takovym monopostem

ja Maxovi zelam, nech tam niekto naneho spravi v 1. zakrute po starte taky manever, ako on spravil na Hamiltona teraz v Madarsku. Nech ochutna vlastnej mediciny… A vyhrat nech samozrejme vyhra Leclerc.

Jaj typicky slovacisko ako buk ja si radsej pozriem zavod a prajem si paradne zavodenie snad lepsie ako niekomu priat crash

4 Likes

karma… Ci len on moze vyradit Norrisa, jeho nikto nemoze? Zasluzi si!

1 Like

Nejrychlejsi formule v zavodnim tempu a jeden z nejlepsich pilotu v zavodnim tempu se boji Maxe strartujiciho z 11 mista. :grin: Aspon je videt, kdo je na rostu nejlepsi. :grin:

Ale nechame se prekvapit. Treba zauraduje Checo. Bylo by to prijemne osvezeni. Preji mu vitezstvi.

1 Like

Čo to má spoločné s tým, či je Slovák alebo nie? :grin: Určite si to isté myslí každý alebo veľká väčšina tých, čo Maxa nemajú radi…ja nerozumiem, ako mu vôbec niekto môže fandiť

1 Like

Já mu taky přeju pusu v T1 s Oconem. A to jsem od pasu dolů Afričan. :slight_smile:

1 Like

No vidíš. Keby si bol fanúšik športu a nie taký dubák, tak by si rozumel. Jeden nerozumie, prečo fandia tomu. Druhý nerozumie, prečo fandia hentomu. Takto by nikto nefandil nikomu. Pritom stačí aby si otvoril oči a tešil sa.

2 Likes