Kto by nahradil Marka v Red Bulle? Vettel by bol ideálny kandidát, hovorí Helmut | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull možno bude už čoskoro riešiť personálnu otázku aj v prvom kokpite. Za posledných desať rokov sa v druhej sedačke udialo množstvo veľkých a nečakaných zmien – o každej výmene od odchodu Ricciarda po príchod Cunodu by sa dala napísať kniha –, ale po celú tú dobu sa Christian Horner a spol. mohli spoľahnúť na Maxa Verstappena. Vo všetkých týchto personálnych otázkach mal prsty aj Helmut Marko, ktorý urobil za tie roky množstvo chýb.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195878/kto-by-nahradil-marka-v-red-bulle-vettel-by-bol-idealny-kandidat-hovori-helmut

Takže už klidně může odejít do důchodu.
Konečně Emil si už našel vlastní bijce, kteří se o něj dokážou postarat.

Max se nedokáže o sebe postarat sám?

2 Likes

Marko, Red Bull a Vettel v jednom nadpise?

Už vidíme ako sa tu postupne zlietajú muchy ako na h0vno. :poop:

Verstappen v nadpise chýbal, ale už je v hejte doplnený. Mozgonauti pripravení odpáliť sa opäť na Mars. :man_astronaut:

2 Likes

Ok, co se týče sympatií, tak nepoznám rozdíl.

1 Like

Mozno David Coulthard. Pracuje pre Red Bull ako ambasador a na rozdiel od Vettela asi nema problem cestovat cely rok.

1 Like

Trochu velký kojenec.
S takovou ho brzy předroste i jeho vlastní miminko. :smile:

2 Likes

zatiaľ si sa ako smiešny hejter prejavil len ty,čo nie je nič nezvyčajné…Sebastiana si na takej poziícii v RB kľudne viem predstaviť,skúseností má dostatok…otázka je,či by chcel…Helmut má po 80tke a aj keď je vitálny a netrpí stareckou demenciou,raz odíde…

1 Like

Mna by skor velmi zaujimalo, ako ma Marko postavene zmluvy. Ak som to spravne pochopil kedysi, on nie je zamestnancom RBR ale Red Bullu. Do vsetkeho moze kecat, ale Horner sa ho nemoze zbavit ani keby chcel (co by asi aj chcel :laughing:). Jazdci podpisuju zmluvy s nim, takze ani oni teoreticky nepracuju pre RBR ale pre Marka?

Vettel nema cas na akademii blazniveho tymu za ktery nechce nikdo jezdit krome Yukiho, Vettel ma sve mlade motokaristky ktere ho obdivuji.