Kto bude majster sveta? Villeneuve volí medzi Norrisom a Hamiltonom | Magazín F1 - F1online.sk

Villeneuve by mal konecne prestat fetovat ten toluen, nerobi mu to dobre. Crymilton nebude ani v prvej patke.

1 Like

Ano Hamiltona moc nemam rad, to je pravda. Zrejme preto ho viac odpisujem, myslim si, ze to uz ma za sebou. Ak bude rychlejsi ako Leclerc, mylit sa je ludske. Skor sa ale priklanam k tomu, ze mu nebude stihat, maximalne mu moze byt vyrovnany. A vtedy si rad pozriem, ako to vo Ferrari zvladnu.

2 Likes

V podstate suhlasim, len ak bude Lewis tesne za Charlesom, ci nebodaj hned vyrovnany, co to znamena?

Charles ma nepochybne “domacu” vyhodu a je povazovany za uplnu spi.cku.
Cize za mna, ak na uvod nebude Hamilton zaostavat vyraznejsie, tak sa vobec nemusi hanbit a ak bude vyrovnany, tak je to v podstate prekvapenie a dokaz, ze aj Hamilton je stale top.

1 Like

Znamena to, ze by Verstappen s Ferrari vyhral titul.

Ale aj tak ideologicky, bez poznania akychkolvek relevantnych dat k novej sezone:

1 Like

vo fyzike su urcite zachytne body, ako napriklad planckova konstanta, alebo, ze Verstappen by s Ferrari vyhral titul.

Bud si genius, co vie ze Max by vyhral s Ferrari titul (hoci mozu byt aj 3-4 a nebol by pri Charlesovi jednotka) bezohladu na vykonnost Ferrari, alebo je prianie otcom myslienky :wink:

1 Like

Ak mu bude vyrovnany bez zjavneho nadrziavania od teamu, bude to znamenat, ze na to stale ma, to je jasne. Leclercova domaca poda sa “vykrati” Hamiltonovymi skusenostami a vrucnym privitanim od Vasseura, ktory zabezpeci, aby sa rychlo udomacnil. Takze myslim, ze jazdci budu mat relativne rovnake podmienky. Plus, ako som pisal vyssie, auto je podla Vasseura riadne prekopane, takze na nove auto sa budu ucit obaja, ani tam Leclerc nebude mat nejaku extra vyhodu.

Na rozbehu bude velmi zalezat, Tifosi nie su moc trpezlivi fanusikovia a Hamilton za mna neovplyva velkou mentalnou odolnostou. Rozhodne je to jeden z tahakov novej sezony. Ja budem spokojny tak ako tak :upside_down_face: Ak bude Hamilton pomalsi, budem si moct povedat, ze som to odhadol spravne, ak bude jazdit na urovni, caka nas dobra zabava - prvy zavod sezony, obe Ferrari na prvych miestach, to druhe je rychlejsie ako prve ale nevie ho predbehnut, co sa bude diat? A co spravi Ferrari? :smirk:

Nuz mozno bude ozaj prvym jazdcom, ktory vyhra titul bez Neweyho ked predtym ziskaval tituly s Neweym

Já to chápu, samozrejmě že když bude mít RB shit auto, tak Max titul nezíská

… dávam tip,nebude to Hamik,ani,Max…:racing_car:

Viacmenej suhlas, ja by som len nezlahcoval tu (ne)vyhodu, obaja su velmi skuseni, no iba jeden z nich pozna procesy a “kulturu” Ferrari, nie je to len o aute. A v F1 sa aj male detaily vedia postarat o vacsi efekt/rozdiel :slight_smile:

2 Likes

Nepochybujem o tom, ze Sir dostane maximalnu podporu aj co sa tej “kultury” Fer tyka, ved sa bavime o 100M investicii a 7-nasobnom majstrovi, nie o nejakom 17-rocnom usiakovi z F2. Aj ked podla mna nebude az taka, aku mal v Mer.

Tiez nepochybujem, ze sa budu snazit mu s tymto prechodom na nove podmienky pomoct, ale stale to bude na nom a isty mensi “sok” tam bude…
Hamilton bude musiet dokazat, ze “stareho psa novym kuskom nenaucis” nie vzdy plati :slight_smile:

Jde o penize a velke, podpora HAM bude takova jakou svet nevidel :money_with_wings:

Tak urcite nove prostredie je nove prostredie. To je vzdy zmena z niecoho, na co bol uz roky zvyknuty. Ale Sir je profik, nemyslim, ze bude mat problem sa s tym vysporiadat (napr. taki hokejisti by vedeli o tom rozpravat). Aj tak bude najpodstatnejsie to, ako mu sadne auto a ci to bude auto s vitaznym potencialom. Ak ano, 8. titul je realny.

1 Like