Kritizovať Verstappena je totálne hlúpe, vyhlásil Briatore | Magazín F1 - F1online.sk

Do tuhého prišlo 2021 a komisári prižmurovali očká. Lebo vtedy bola verejná mienka taká, že: “Je nám jedno kto titul získla, hlavne nech to neni zase Hamilton, lebo by preskočil Schumiho”.
Aj Massi si preto dovolil ohnúť pravidlá v prospech Verstapena, cítil podporu fanúšikov, že konečne niekto prekazí dominanciu Mercedesu. Nikto netušil, že RB prevezme dominanciu na 4roky. Ak by to Massi vedel, nechal by titul Hamiltonovi a stále by v F1 pôsobil.

5 Likes

ako hateri vidia Verstappena:

5 Likes

A jaká je definice hatera Verstappena? :thinking:

3 Likes

treba sa prihlasit.

1 Like

image

… asi se to myslí velmi vážně a ty nové motory budou dost na levačku :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

… ty jo bylo by super kdyby byly motory jako V10 nebo V12 nebo i V8 v formuli 1 co nejdříve.
Klidně i s tím syntetickým palivem. Určitě by to zlehčilo monoposty a mohly by být snad mnohem menší a agilnější než dnes ty přerostlé obludy.

2 Likes

Nevíš co píšeš?

Neříkáš tímhle, že si vybíráš názory co se ti hodí bez ohledu na to, kdo je řekne?:grinning:

1 Like

atmosfericke 8 valce bez kers vazili cca 90kg. Dnesne PU aj vratane baterii musia vazit 150kg. Zrejme by sa dostali nizsie nebyt vahoveho limitu. Vaha PU + palivo na zaciatku pretekov je v podstate velmi podobna nakolko dnesne PU maju skoro polovicnu spotrebu. PU sa na velkosti sucasnych aut podiela ale nie v tak velkej miere ako si kde kto predstavuje.

No a to je presne ono. Kdyz bude mit Lando naskok a vystrci lokty, myslis si, ze ti co tady na foru za tohle kritizovali Maxe, budou ted kritizovat Landa? Ze odborna verejnost bude rikat " ten Lando je ale osklivej, uz to dela jako Max". Ze Hill rekne " nekdo by mel Landa srovnat, tohle mu nesmi prochazet".

Nebo je pravdepodobnejsi verze " konecne se Lando nenecha odstrcit" , " konecne Lando ukazal, ze ma cojones".

Realita je totiz takova, ze ta tvrdost a neustupnost k tem dovednostem v F1 patri. To ze vyuzivas pravidla ve svuj prospech (coz Lando dela zrovna jako Max), je obdivuhodne, ne odsouzenihodne.

2 Likes

Taký Hill je MS F1

Takže asi niečo málo tomu rozumie

Vrána k vráně sedá. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Kazdy ma narok na svuj nazor, v tom je kouzlo demokracie a svobody projevu… na druhou stranu i tak bych se zamyslel nad tim co pisu a proc pisu a co si od toho slibuju…. :smirk:

2 Likes

Nemam rad jizdu za hranou ( vytlaceni atd…). Nelibi se mi to a je mi jedno kdo to dela. Na druhou stranu nebudu pokrytec a uznam, ze paklize by to dotycnemu pomohlo k titulu tak to udela vetsina jezdcu ( vsichni?) bez mrknuti oka. At to byl Max, Schu, Senna, Ham, Vet, Ros atd. Takova je dle me realita.

2 Likes

Jakože … komu tím prospějete? Třeba druhé straně? … a bude to stačit myslíš?! :rofl: :rofl: :rofl: :wink:

2 Likes

Takovej Max je ctyrnasobnej mistr sveta, takze tomu asi rozumi ctyrikrat lepe ne? :grin:

Takze kdyz vezmu tvoji logiku.

Kdyz Hill radi RBR at si zkroti ctyrnasobneho mistra sveta, tak ctyrnasobny vi lepe co ma delat ne? :wink:

Vis Kiks, to ze nekdo je v necem nejlepsi, nemusi nutne znamenat ze vse co k veci rekne, je automaticky pravda. A to plati o Hillovi, jako o Maxovi, anebo komukoliv jinem.

1 Like

Ja som narážala na to, že asi vie lepšie ako my

Urcite toho vi vic nez my. V tom se shodneme.

Ja fakt neviem, ako sa to bude vyvíjať a či sa do súboja nepridajú ďalší jazdci. Ale možno bude fakt Norris pri obrane pozície s náskokom agresívnejší ako keby mal bodovú stratu. Uvidíme. V každom prípade, nespomenul si trestné body a to bude ovplyvňovať štýl jazdenia. Komisári majú po chlebe.

1 Like