Do tuhého prišlo 2021 a komisári prižmurovali očká. Lebo vtedy bola verejná mienka taká, že: “Je nám jedno kto titul získla, hlavne nech to neni zase Hamilton, lebo by preskočil Schumiho”.
Aj Massi si preto dovolil ohnúť pravidlá v prospech Verstapena, cítil podporu fanúšikov, že konečne niekto prekazí dominanciu Mercedesu. Nikto netušil, že RB prevezme dominanciu na 4roky. Ak by to Massi vedel, nechal by titul Hamiltonovi a stále by v F1 pôsobil.
A jaká je definice hatera Verstappena?
treba sa prihlasit.
… asi se to myslí velmi vážně a ty nové motory budou dost na levačku
… ty jo bylo by super kdyby byly motory jako V10 nebo V12 nebo i V8 v formuli 1 co nejdříve.
Klidně i s tím syntetickým palivem. Určitě by to zlehčilo monoposty a mohly by být snad mnohem menší a agilnější než dnes ty přerostlé obludy.
Nevíš co píšeš?
Neříkáš tímhle, že si vybíráš názory co se ti hodí bez ohledu na to, kdo je řekne?
atmosfericke 8 valce bez kers vazili cca 90kg. Dnesne PU aj vratane baterii musia vazit 150kg. Zrejme by sa dostali nizsie nebyt vahoveho limitu. Vaha PU + palivo na zaciatku pretekov je v podstate velmi podobna nakolko dnesne PU maju skoro polovicnu spotrebu. PU sa na velkosti sucasnych aut podiela ale nie v tak velkej miere ako si kde kto predstavuje.
No a to je presne ono. Kdyz bude mit Lando naskok a vystrci lokty, myslis si, ze ti co tady na foru za tohle kritizovali Maxe, budou ted kritizovat Landa? Ze odborna verejnost bude rikat " ten Lando je ale osklivej, uz to dela jako Max". Ze Hill rekne " nekdo by mel Landa srovnat, tohle mu nesmi prochazet".
Nebo je pravdepodobnejsi verze " konecne se Lando nenecha odstrcit" , " konecne Lando ukazal, ze ma cojones".
Realita je totiz takova, ze ta tvrdost a neustupnost k tem dovednostem v F1 patri. To ze vyuzivas pravidla ve svuj prospech (coz Lando dela zrovna jako Max), je obdivuhodne, ne odsouzenihodne.
Taký Hill je MS F1
Takže asi niečo málo tomu rozumie
Vrána k vráně sedá.
Kazdy ma narok na svuj nazor, v tom je kouzlo demokracie a svobody projevu… na druhou stranu i tak bych se zamyslel nad tim co pisu a proc pisu a co si od toho slibuju….
Nemam rad jizdu za hranou ( vytlaceni atd…). Nelibi se mi to a je mi jedno kdo to dela. Na druhou stranu nebudu pokrytec a uznam, ze paklize by to dotycnemu pomohlo k titulu tak to udela vetsina jezdcu ( vsichni?) bez mrknuti oka. At to byl Max, Schu, Senna, Ham, Vet, Ros atd. Takova je dle me realita.
Jakože … komu tím prospějete? Třeba druhé straně? … a bude to stačit myslíš?!
Takovej Max je ctyrnasobnej mistr sveta, takze tomu asi rozumi ctyrikrat lepe ne?
Takze kdyz vezmu tvoji logiku.
Kdyz Hill radi RBR at si zkroti ctyrnasobneho mistra sveta, tak ctyrnasobny vi lepe co ma delat ne?
Vis Kiks, to ze nekdo je v necem nejlepsi, nemusi nutne znamenat ze vse co k veci rekne, je automaticky pravda. A to plati o Hillovi, jako o Maxovi, anebo komukoliv jinem.
Ja som narážala na to, že asi vie lepšie ako my
Urcite toho vi vic nez my. V tom se shodneme.
Ja fakt neviem, ako sa to bude vyvíjať a či sa do súboja nepridajú ďalší jazdci. Ale možno bude fakt Norris pri obrane pozície s náskokom agresívnejší ako keby mal bodovú stratu. Uvidíme. V každom prípade, nespomenul si trestné body a to bude ovplyvňovať štýl jazdenia. Komisári majú po chlebe.