Kritikov umlčím výkonmi na trati, odkazuje Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll patrí medzi najväčšmi kritizovaných jazdcov na štartovom poli. Časti fanúšikovskej obci sa totiž nepáči, že Kanaďan ťahá oproti tímovým kolegom spravidla za výrazne kratší koniec, no napriek tomu sa nemusí strachovať o svoju sedačku. Tvrdia, že je tomu tak len preto, že vlastníkom Aston Martinu, kde Stroll v súčasnosti preteká, je nik iný ako jazdcov otec. Dvadsaťpäťročný pretekár s touto kritikou nesúhlasí a hovorí, že si svoje miesto v F1 zaslúži. Hodlá to potvrdiť výkonmi na trati a kritikov tak raz a navždy umlčať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144113/kritikov-umlcim-vykonmi-na-trati-odkazuje-stroll

Ano, pěkná řeč! Kritiky umlčíme! :green_heart:

Sedm roků hraje druhé housle a najednou chce kritiky umlčet?

Stroll dokáže že vedle Alonsa jezdecky roste. A když ne, sedadlo má stejně jisté :man_shrugging:

urcite nie ale snad aspon zdemoluje co najmensi pocet aut superov, optimalne nulu, aj to bude krok vpred

Asi si znova zlomí zápästia, minulý rok vtedy podával najlepšie výkony.

1 Like

Asi roste, ale pořádný jezdec z něj stejně nikdy nebude.
Možná se dokáže po vydařeném závodě nadchnout k lepším výkonům, ale velice rychle ztratí vlastní iniciatuvu. Však proč by se taky namáhal, kdy má všechno na stříbrném podnose.

Chtěl jsem napsat to samé, ale sebepoškozování mu na výkonnosti nepřidá.

Stroll je vlastně takový experiment, kdy se prověří zda z nedostatečně konkurenceschopného jezdce se vytrvalostí (tím že nemůže dostat padáka) dokáže “stát” výborný jezdec. To prověří budoucnost. Podle mě se jezdec dokáže lepšit a zlepšovat, ale do opravdové jezdecké elity se prostě nedostaneš, s tím se musíš už tak nějak narodit. Ale možná se pletu.

3 Likes

To je zaujimavy pohlad :+1:

Já si myslím, že je stále nejdůležitějším faktorem talent. Stroll se možná snaží nejvíce ze všech jezdců, ale není mu to k ničemu.
Jeho fyzické dispozice mu taky zrovna moc nepomáhají. Konstrukce těla se hodí spíše do závodů NASCAR, než do formulí.

Upřímně, F1 je taková že když přijde dostatečná dominance, tatík mu tam dá Takačiho Inoue a Lance se stane mistrem světa :thinking: … a co, my se akorát budeme škrábat na hlavě. Nevím asi to zní pohrdavě nebo tak, ale … .

To sa ale musi prv aston dostat do top 3 a hlavne, z top 3 musi tympadom niekto vypadnut

No, čím lepší budou tám i Lance bude mít lepší výsledky, to je jasná věc. Když na něco přijdou, třeba zejména s Hondou, kdo opravdu ví co přijde? :man_shrugging: Vlastně ze mě mluví strach že i takový jezdec může skončit v síni slávy F1. Brrr, jedeme dál :grin:

Náhoda? Nemyslím :man_shrugging::joy::joy:

1 Like

No ak by to bolo s astonom tak nakoniec dobre, nie :smile:

Zatím Aston bere hodně důležitých dílů od Mercedesu, takže s Hondou nejspíše dojde k výraznému poklesu výkonnosti.

Nemyslím že by to pro Lance mohlo být jinde :grin:

1 Like

Lance má dobre nabité vyhrať tento rebríček s jeho zmluvou bez viazanosti. Ak si teda niekto ešte nenechá Hulka :slight_smile:

2 Likes

Domnievam sa, že skôr Alonso umlčí výkonmi na trati Strolla. :slightly_smiling_face: