To nevím jestli to je jednoduché udělat nebo ne.
Každopádně se hlasy tohoto brždění zesilují, že to byli oni.
Však jsme tu 2 a 1/4 roku viděli naprosto dominantní auto, které zmizelo v tu chvíli, kdy jim to zakázali.
Pokud to byli opravdu oni, tak asymentrické brždění už zakázané bylo, takže proč nejsou vyloučeni?
Ale za to, že někdo poškrábe o 1mm více auto… to dávají dsq jedna báseň.
moja pointa je ta, ze maju telemetriu a komisari maju predsa prehlad aky bol tlak na pravu a lavu stranu. Nakoniec je to v pravidlach tak predpokladam, ze to aj kontroluju. Pokial tam senzory na pravej a lavej strane nie su tak ako vies, ze boli jedini, kto vyuzival asymetricke brzdy?
To netuším. Jen se ptám, kam zmizela ta cca vteřina v podstatě ze závodu na závod. Která se náhodou ztratila v době, kdy tomu Fia měla klepnout přes prsty?
To odvedl McL s Mercedesem, tak skvělou práci, že to stáhli?
Do Číny/Miami to byla v podstatě demolice soupeřů jak v 22 a 23.
sekunda tam nikdy nebola. urcite nie 2024.
preco nie? napr rozdiel na Ferrari sa velmi nezmenil. Potom mozes rovno obvinit aj Ferrari. Takisto mozes obvinit M/Mcl ze od Miami maju nejaku fintu oni.
Ja to povazujem za hluposti. McLaren mal od zaciatku sezony rapidne stupajucu krivku vykonnosti. Velmi rychli uz boli aj pred Miami len to nevedeli dat dokopy. Mali problem vyladit to na kvalifikaciu.
Podobne Mercedes. O odomknuti potencialu uz rozpravaju od 2022. Mozno sa im to zacalo darit.
Nejsem F1 data analysis ani Scarborough. Já jsem obyčejný peasant.
Ale no, jako chápu, že jsi fanoušek RBR a budeš se snažit to odrážet a bagatelizovat, ale v Číně dostaval druhý McL 0.7s na kolo - závodní režim. Chceš mi tvrdit, že RBR je z ničeho tak neschopnej vyvoje?
sprav recap aj inych GP nielen Cinu.
Však jsem postn Čínu a závody hned po Číně
Ztráta byla od začátku roku na druhého min 0.4s v race pace, v Číně se zvedla a potom z ničeho nic to spadlo, takových zázraků v F1 se moc nevidí asi jako vykonnost Ferrari 2019 vs 2020
ja len poukazujem na to, ze take jednoduche ako si to predstavuje znamy internetovy kreslic to iste nie je. pokial sa brake balance sprava dolava doteraz nekontrolovala senzormi tak je to v zasade seda zona a pokial ano tak vsetko by bolo vidno na zazname. BTW to nebola direktiva FIA ale zmena znenia pravidiel a to musia odsuhlasit vsetky stajne. RBR nebol vynimkou a so zmenou suhlasil. Podla mna hladate bubaky tam kde nie su.
mne z tohto vychadza, ze ste vedla. Ak by zmena pomeru sil bola len koli zmene pravidiel (suhlasil s nou a Redbull), tak by vyhravat malo Ferrari. To ale sa ale nestalo. Strata Ferrari na RB sa nijako vyznamne nezmenila.
Jenže Ferrari mělo špatný upgrade, kde se jim vrátil porpoising.
takze Ferrai malo zly upgrade, ale McLaren nemohol mat dobry upgrade?
Ano, samozřejmě mohl.
BTW pozri si recap. ten race pace rozdiel co si postol je uplny BS. prvy stint bol Norris zaseknuty a Max vyjazdil naskok. 30 kol pred koncom SC vsetko zneutralizoval, to uz bol Lando druhy. Takze za 30 kol Max zvysil naskok na cca nejakych 14s. Mne to vychadza skor 0.4s na kolo. Cina mohla sadnut RB, nakoniec McLaren nemusel v cine trafit setup a RB ano. Zaratam k tomu zlepsenie McLarenu - ak aj nieco RB s brzdami mal na hranici pravidiel, tak sa to velmi precenuje.
A chceš mi říct, že i kdyby to bylo 0.4s v race pace (což se stahuje hůř, než Q pace), tak zmizelo jen tak jo? Ukaž mi za posledních 6 let, kdo přinesl upgrade co mu smazal ztratu 0.4s v race pace, takovej upgrade nikdo neměl. Loni McL začal bídně a potom stoupal, ale i když stoupal, tak RBR byl v jiné lize. V jiné lize byl do Miami. Je naivní si myslet, že by FIA začala řádně něco řešit, když za posledních x sezón se řeší u FIA vše dohodou, teda jen ti co jsou vyvolení. To máš, jak u cost capu, RBR stačilo říct, že to neudělali schválně, tak se jim snížil trest. U Ferrari stačila dohoda. Hlavně, že McL byl tehda vyloučenej z MS a platil 100 mil pokutu. Děláš, jako bys sledoval F1 dva roky.
Mohl? Tak chci vidět data, kdo kdy přinesl upgrade co mu smazal ztratu v race pace 0.4s na kolo
Tak i když si to nemyslím, tak mohl.
Buďto ztratili půdu pod nohama nebo podváděli. Ať to bylo cokoliv, tak si nestěžuji.
Škoda, že má McL mizernou exekuci, mohlo to být sladší.