Jj, prý uvidíme mega flexi křídla u RBR a Ferrari, tak doufám, že jim to FIA zakáže.
Will Smith si už pomaly chystá koňa.
Podľa mňa to chce najprv kratšie monoposty aspoň o 1 meter a s tým samozrejme aj zníženie hmotnosti. Ak toto v F1 dosiahnu, tak ten zvyšok sa už upraví sám a zábava bude pripravená …
Přechod na hybridy v roce 2014 byl asi dobrý nápad (byť tím vzniklá dominance Mercedesu formuli dost uškodila), podle mně prostě nějaký modernizační prvek tehdy potřeba byl a objektivně vzato to asi vyšlo.
S pravidly na 2026 mám ale taky problém. Tady měla asi FIA a F1 docela smůlu, že to vymysleli v jistém okamžiku, jenže v mezičase se dění na trhu automobilů docela zásadně změnilo, kdy to šlo směrem, že hybridy v podstatě hodně ustupují do pozadí a postupem času v podstatě o tuto změnu pravidel nikdo moc nestojí, ale síla k couvnutí už není. Ideál by asi představovalo spíše zjednodušení současných motorů s podobným poměrem elektro a s vyhozením MGU-H a přechodem na plně syntetická paliva, ale bohužel
Popravdě se toho docela obávám a nepřekvapilo by mne, kdyby to Formuli 1 hodně poškodilo… Je to opravdu příklad shody okolností, vsadím se, že kdyby se o nové podobě pravidel jednalo o dva roky později (možná i o jediný rok), tak by to dopadlo trochu jinak.
Tak podla tvojej teorie chodis radsej na dostihy ako pozeras F1.
Isto su tie kone pre dnešne publikum velmi lakave.
Tu nejde o moju teoriu, ale o fakt, ze dostihy nevymizli napriek rozvoju automobilizmu a automobilovym pretekom.
A samozrejme v oboch pripadoch ide o spojenie cloveka a zvierata, alebo cloveka a techniku.
Skus mi vysvetlit, co laka divakov na fandeni online pretekov? Mna nic a ani ti simulatorovi jazdci nie su hrdinovia pre fanusikov.
A vysvetli mi,co je lakave na pretekoch AI? Ja tam nevidim ziadnu fascinaciu,kvoli ktorej by tomu mali miliony ludi fandit.
Online preteky netusim cim by boli zaujimave. Ale take roboticke monoposty riadene AI. Tak to uz by bola ina kava ciste scofi. Technologický pokrok a zaujimave technologie. To co teraz je zaujimave na monopostoch tak bude zaujimave aj potom a to technologie.