Krack vysvetlil, ako Alonso svojimi vysielačkami udržiava všetkých v strehu | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin má za sebou vydarený víkend s vydareným výsledkom. Keď opomenieme haváriu Lanca Strolla, bolo piate miesto Fernanda Alonsa asi tým najlepším, čo si stajňa zo Silverstone mohla priať. Na zisku dôležitých desiatich bodov sa rozhodujúcou mierou podieľal dvojnásobný majster sveta, ktorý sa v priebehu pretekov pýtal svojho tímu, či nevyskúšajú alternatívnu stratégiu. Podľa jeho šéfa Mikea Kracka však išlo len o klasický Alonsov ťah, ktorým chcel svoj tím a konkurenciu udržať v strehu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/146583/krack-vysvetlil-ako-alonso-svojimi-vysielackami-udrziava-vsetkych-v-strehu
1 Like

Několikrát jsem si pomyslel, a je to tady, je pod sekundou, no Russell tam měl úseky (asi rychlé zatáčky), kdy deficit opět rychle skončil nad sekundu a to mě zase rychle uklidnilo. Na čistém vzduchu by Russell asi nějakou tu výhodu měl, no v závěsu mu Fernando nechal vždy jen malinko přičuchnout. Pozitivní překvapení to bylo pro nás v závodě.

1 Like

:underage: Sice není po 22h, ale dám ti nahlédnout pod sukýnku. :slight_smile:

2 Likes

Uff Ty nestydo. Dnes v noci určitě neusnu. :grin:

Zrovna jsem si to prohlížel na redditu. Nevím zda já z toho něco vykoukám :smiley:

Moc sexy to není.

Vypadá to dost o ničem. :smiley:

Tak postrádám příjemnou hebkost.

Teď to bude vidět možná líp. :smiley:

Takhle na moři tahám plachty. Netušil jsem, že se ke stejnému účelu dá použít Aston. :slightly_smiling_face:

Nezlobil bych se :slightly_smiling_face:
image

1 Like

V Austrálii bývají na vodě horké starty. Už jsem tam zažil, že do cíle dojelo snad pouhých šest vozů. Dnes by se za deště možná ani nevyjelo.
Jemný deštík by ale byl hodně vítaný.