Krack chce o Strollovom vyčíňaní diskutovať za zatvorenými dverami a „v tom správnom čase“ | Magazín F1 - F1online.sk

Bude Lance Stroll ľutovať, že po kvalifikácii na VC Kataru stratil nervy? FIA v utorok večer potvrdila, že sa situáciou zaoberá, čo bola síce úľava, ale to ešte neznamená, že mu naparí aj nejaký trest. Nedobre v tejto situácii vyzeral aj Aston Martin, ktorý nebol schopný sa za celý víkend ospravedlniť. Rovnako ako v prípade FIA, nikde nie je napísané, že stajňa zo Silverstone sa aj ospravedlní. Minimálne jej šéf Mike Krack však sľúbil, že sa tým bude zaoberať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/124307/krack-chce-o-strollovom-vycinani-diskutovat-za-zatvorenymi-dverami-a-v-tom-spravnom-case

Jo, říká to Krack úplně přesně. Nechápu lidi, kteří chtějí vidět něčí ponížení, omlouvání, atd., podle mě je to normálnímu člověku trapné. Ale každý jsme jiný.

1 Like

nerobia nahodou media z komara somara? ja som si nejake video vyhladal a nic dramaticke o com by sa malo pisat tolko clankov som tam nevidel.

inak par dni predtych vychadzali clanky o tom ako to vraj mladeho strolla nebavi a je z f1 znudeny a pod. no neviem, ale ta nasranost po nepodarenej kvalifikacii asi do toho velmi nezapada. ved ak by ho to nebavilo a mal to cele v pazi tak by mu bolo jedno ako jazdi

Protože je teď in se k lidem, třeba známým sportovcům atp., chovat, jako by byli obecním majetkem a lidi měli právo posuzovat všechny jejich pocity, chování doslova všude, každé slovo a tak. Mně se třeba líbí, že máme přístup k mikrofonům, pohledům ze zázemí a vůbec, ale pak chápu, že není lidské přes všechen stres a tlak pořád zůstávat nad věcí. Jestli Lance ve stresu strčil do svého trenéra, tak mu ji měl vypálit, pokud to neudělal, tak měl asi pochopení a vyříkali si to.

1 Like

Jsem si vždycky říkal, proč se u nás říká “dělá z komára velblouda”
Vždyť to nedává žádný smysl…

A teď jsem si přečetl, že Slováci říkají “z komára somára”… to je o mnoho lepší :+1:

3 Likes

Krack je celý dosrat nemá žiadny rešpekt

By ma zaujimalo, ktore Krackove slova inspirovali autora k nadpisu clanku… Lebo to tam akosi neviem vycitat, asi mi chyba riadny kus fantazie… Alebo citu pre clickbaity

4 Likes

Velbloud je väčší ako osel, takže to možno naznačuje ešte väčšie preháňanie :upside_down_face:

2 Likes