Konečne dokážem toto auto prečítať, raduje sa Alonso zo zisku šiesteho miesta | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin zažil veľmi ťažký vstup do sezóny, ale po predstavení veľkého balíka vylepšení sa jeho výkonnosť celkom zmenila. Fernanda Alonsa teší, že konečne rozumie svojmu monopostu a našiel recept, ktorý naň funguje. V kvalifikácii na VC Kanady to potvrdil šiestym najrýchlejším časom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204117/konecne-dokazem-toto-auto-precitat-raduje-sa-alonso-zo-zisku-siesteho-miesta

Nastává s Adrianem obrat, předzvěst příštího roku :slightly_smiling_face: Věříme, fandíme :sunglasses:

1 Like

parada, jedna polovica timu vylepsena. teraz pockat dalsiu generaciu, kym sa podari nastartovat aj druheho jazdca

Vypadá to na správnou cestu, co teď ale se Strolem, to je slabotka.

@PUFF , nová aerodynamika zabrala :smile:

1 Like

Na Alovi je vidět, jak moc chce dosáhnout úspěchu, jede neskutečnou hranu a co si budeme povídat AM je hodně daleko za top 4 výkonnostně, takže mě ty malé rozdíly překvapují

1 Like

to už je po pretekoch? :astonished:

Jako stále ztratil procento na Russella, je tam dlouhá cesta před nimi.

Po kvaldě, to nevíš?

Však letos je zázrak, že dokázali napravit ten šrot ze začátku sezóny. Nečekám od toho nic jinýho, než pár bodů za konce top 10. Důležitý bude příští rok

1 Like

To vím, jen nevím, jetli je správné po kvaldě řešit, zda zabrala aerodynamika…
Co budeš říkat pak, když Alonso skončí večer bez bodú…

Nevím co bude v závodě, proto přeci na to budu koukat. Můj koment pro Puffa je sranda, kdy psal že Alonso má novou aerodynamiku - fousatou.

1 Like

a jooo…

1515151515151

Dneska se mi zdál strašidelný sen.
Snad ani na závod koukat nebudu.

1 Like

To zní hodně dobře :smile: :+1:

1 Like

se ti zdálo, že Piastri vyhrál a Alo skončil 3?

Zavolal mi Verstappen, že by chtěl jet se mnou na dovolenou, tak jsme jeli do Chorvatska.
Půjčili jsme si dvoukolo a jezdili spolu po Chorvatsku na kole.