Komunikácia s Verstappenom zostáva otvorená, tvrdí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

Jenže v Imole rozhodně nebyl RBR pomalejší od McL 0.2s a víc :relaxed:

Tak tam nic specialneho nevid, zaujima ma to asi tak, ako telefonny zoznam z Würzburgu. Hadam po mne teraz nechces, aby som sa zacal hadat o tvojich pocitoch.

2 Likes

No a jsme doma. Ptal ses co by měl Max víc předvést, aby se ukázal, jako rozdilovy pilot, já jsem ti to napsal, a ti tu začneš psát o nadhodnocování Ala 2012, když tam Ferrari jezdilo s traktorem, kterej na začátku roku měl ztratu v Q přes 1,2s

1 Like

Ano, to bola hlupa otazka, uznavam.

Každopádně, nepřijde ti, že Maxův náskok je malý vzhledem k tomu, jaký náskok na McL měli do Miami?

Uz dlouho jsem nevidel, ze by majitel jedne staje tak podkuroval jezdci z jine …

Ten Toto me vzdy dokaze prekvapit :love_you_gesture:

Nie, nepride, vzhladom na to, ze vacsinu vikendov bol McLaren tento rok rychlejsi. A navyse Verstappen odstupil v Australii, co bol velmi nestastny moment.

3 Likes

Však já jsem neříkal ať hodnotíš moje pocity.
Zeptal jsem se který Maxův výkon tě z poslední doby tak zaujal.

Nemusíš odpovídat jestli nechceš. To je v pořádku.
Jen kvůli tomu prosím nevytrhávej věci, a neotáčej to na nesmysly Je to zbytečné.

2 Likes

To je predsa diskusia o pocitoch, ktora nema ziadny zmysel.

Chápu. V pořádku.

1 Like

Tak to odstoupil i Lando v Rakousku.

Strach niektorych pritomnych z toho, ze by Max prestupil do Mercedesu a mohol ziskavat dalsie tituly, je krasny. :joy:

Dodám ešte?

Posledný titul s Neweym, ktorého Toto privedie do MB po fiasku v AM :smiley:

1 Like

na ten Aston som naozaj zvedavy, ale absolutne nie skodoradostne ani nijak zle, zaujima ma jak Newey zvladne vyzvu s autom, motorom, Fallowsom, Strollom jr, Alonsom, atd :smiley: samozrejme za predpokladu, ze tam Newey pojde, uvidime mozno uz zajtra pred obedom

Fallows je určite taký, že

1 Like

mohol by ho kupit Haas alebo Alpine

Wolf bude dovtedy kalit vodu, kym Russell nenajde zvysok hrdosti a nepodpise niekam inam ako Ham…potom Wolfovi zas padne sanka ako ked ho Ham prekvapil…nieje to tak davno, ked bol Wolf vyklepany ako detva ked Russell zacal vystrkovat rozky ze uz je dlho vo williamse, vtedy tiez Wolf recnil ako je uz george buduci majster v benze…

Aston Martin alebo Fallowsa?

Vieš si to predstaviť? Alpine čo sa chce pomaly zbaviť svojho teamu z ničoho nič kupuje Aston Martin.

Zajtra na tlačovke oznámia :smiley:

u flavia nevies :smiley: ale myslel som Fallowsa :smiley: