Komunikácia s Verstappenom zostáva otvorená, tvrdí Wolff | Magazín F1 - F1online.sk

nesmies premyslat nad perverznymi vecami, zatemnuje to mozog

Max má smlouvu do 2028. Zbytečně spekulujete kam půjde.

Max přece není idiot, aby opouštěl RedBull.
Jedině, že by Toto připravoval smlouvu pro idioty.
To bych potom tyto nepodložené spekulace připustil.

2 Likes

Ja sa obavam, ze moze byt v zlej pozicii, aj ked zvalcuje Kimiho.

4 Likes

Vsak vedie sampionat o 50 bodov napriek tomu, ze od Imoly ma McLaren viac-menej najrychlejsie auto, aky iny rozdiel by si si predstavoval?

2 Likes

Tak já tu čtu, jak Max je bůh, že dělá obrovský rozdíl, a pak nebyl schopnej předjet Leclerca ve SPA, když měl rychjlejší Red Bull, tak nevím no, nějak se to bortí tady ten mýtus

Btw RBR měl daleko větší výkonnostní náskok na začátku roku, takže ten jeho náskok nic moc vzhledem k okolnostem

Nie, to nikde necitas, to si si podla mna len teraz vymyslel, aby si mal narativ, s ktorym sa mozes hadat. Cize sa v podstate hadas sam so sebou.

K tabulke co si tu dal- v nej sa zohladnuje aj vykonnost jazdca, nie len auta.

3 Likes

Jistě víš, co je hyperbola, ale ok. Když ti hyperbola dělá problém tak: Max je nejlepší pilot v F1 v současnosti a rozdíl dělá on a ne monopost. To jsem tu četl už loni a letos to pokračuje. Kde byl ten rozdíl? V Rakousku? Maďarsku? Beglii? Itálii?
obrazek

To sa Verstappen musi o rozdiel postarat kazdy jeden vikend, aby bol najlepsi?

Ne jistě, na to, aby byl nejlepší, tak stačí jednou za půl roku udělat rozdíl

To je podla mna trochu malo.

1 Like

O čem se tu teď bavíš? podle mě se tu Max overratoval, poslední závody, kdy poklesla výkonnost RBR, tak se trápí. Tím neříkám, že Max není velmi dobrý pilot.

A co vlastne potom hovoris? Co pre teba znamena “tu”? Ze sa tu vyskytol jeden alebo dvaja nie celkom objektivni fanusikovia? To je snad na takomto fore normalne a urcite to neplati len pre Verstappena.

2 Likes

Ne, to nebyl jeden, nebo dva fans. Reagoval jsem tu na Situse, jak pokrytectví některých je naprosto směšné vzhledem k tvrzením, které se tu opakovali několikrát. Btw u Maxe bych čekal výkony, jako třeba u Ala 2012, kde mělo hodně daleko k nejrychlejšímu monopostu.

Co je na tom pokrytecke, ked fanusik v ako-tak rozumnej miere nadhodnocuje vykony svojho oblubeneho jazdca? Vsak ty si prvy, ktory to tu robi, co dokazuje aj:

6 Likes

Vo je tam z nadhocení? Měl Alo 2012 nejrychlejší monopost?

Tvoje nadhodnotenie spociva v tom, ze Verstappenove tohtorocne vykony nijak nezaostavaju za Alonsom z roku 2012, to je myslim jasne kazdemu objektivnemu pozorovatelovi.

2 Likes

Ferrari was just fourth, with an average deficit of 7.5 tenths.

“It means Fernando Alonso almost became champion with the fourth fastest car,” the report read.

A vy tu brečíte, že Max nevyhrává o 30s :roll_eyes:

Tak až Max vyhraje ve 4 nejrychlejším monpostu, tak mi dej vědět. Pokud mezitím nesundá někoho radši.

Neurážej idioty.

Který Maxův výkon ti za posledních 5-6 závodů utkvěl v paměti?
Mě napadá jen, když vyrazil Landa a pak skočil na Hama.

Nic speciálního tam nevidím.

Maxův top výkon byl naposledy v Imole. A to už je nějakej ten pátek.

3 Likes