Já si dělám srandu jenom napůl, ale těším se doopravdy . Jestli F1 něco nikdy nebyla, tak spravedlivá, takže mě to, co by z toho mohlo být, nijak nepohoršuje. Fascinuje mě lidská vynalézavost, která celou F1 žene dopředu, to je pro mě její hlavní kouzlo, samozřejmě v kombinaci s lidskou vášní přijímat výzvy (to už spíš ze strany pilotů). Líp to říct neumím.
Zajímalo by mě, co všechno vymyslí. Nebo co by to mělo zahrnovat.
Koupí se nová mašina, která žere méně elektriky?
Je to snaha o udržitelnost? Ano.
Třeba si umím představit, že se dají získat “univerzální” data, použitelná i pro běžný vývoj. Ale nechám se překvapit.
Já mám dojem, že tohle už je v pravidlech popsáno (aktivity kolem udržitelnosti), musel bych hledat, ale někde se o tom psalo. Pokud se nyní prostě nebudou počítat do stropu, tak by to zase takový binec být nemusel, nemělo by to být “cokoli kdo vymyslí”, ale jen věci již nějak definované.
Jinak jasně, ona tam bude kreativita tak jako tak, ale nebude to zkrátka od nuly…
Dík za vysvětlení a upřesnění, i když mě to trochu mrzí .
Sťažnosť na (ne)relevantnost výsledkov v F2 treba poslať do Francúzska, aby láskavo dodávali aspon plusmínus podobne výkonné súčiastky.
Jasné že sa nehladí na výsledky, keď tie monoposty majú od unifikovanej série tak ďaleko, že to je až smutné.
Jestli jsem to správně pochopil, tak je v pravidlech, že do F1 nesmějí usednout žádné ženy…
Ještě by mě taky zajímalo, jak chtějí vyřešit to chlazení kokpitu, už teď určitě pacholci z Redbullu mají několik nápadů, jak to zneužít.
Myslíš, že budou mít úmysly podchlazovat palivo?
Nevím co budou chladit, ale za tu hmotnost navíc určitě ne pilota .
Nejvíce mě napadají baterie a řídící jednotky.
Osobně jsem přesvědčený, že i jako laik bych dokázal určit, kde by musely být vyústěny výduchy tak, aby se chlazení jezdců nedalo použít k jinému účelu.
Jestli by tak jednoduchou věc FIA nezvládla, tak zaměstnává hospodské amatéry.
Ony to nemusí být výduchy, ale třeba chladivo. Bude tam nový chladič, výparník, kompresor…
Tam je celá škála možností jak to zneužít.
Samozřejmě nejefektivnější ale bude tam nic z toho nemít, ušetřit hmotnost a misto toho nahnat piloty obden na rotopedu do sauny .
Tak z poslední věty musí být každému jasné, proč nemáš rád odbory .
Jsem lidumil, no
Dnešní formule si jsou tak podobné, že FIA klidně může určit klimu od jednoho výrobce jako třeba zábradlí halo.