Lenze Verstappena nepotrestali za zdrzovanie.
Nepamatuju, ze by se za to udelalovaly tresty, Jen se to vzdycky vysetrovalo, ale nikdy zadnej trest nebyl.
Tak ja jsem v klidu.
Jen poukazuju na tu britskou “ferovku”.
Ale oni to brzy poznaji i fanousci jinych nebritskych pilotu. Ten trend je jasnej. Hamilton by asi taky nedostal trest jako Gasly ze Suzuku, ne?
Max ma ctyri tituly, rozsekal vse co mu prislo do cesty, nema co dokazovat. Jak jsem psal, za me by na posledni zavod mel pustit Hadjara. A pristi sezonu jit jezdit neco jineho.
No jo, brake test, to z toho vyšel ještě lehce
Uz si videl, ze sa v Monze davali tresty na konci kvalifikacie, ked si to tam vsetci pripravovali slimacou rychlostou a piloti na konci boli kvoli tomu brzdeni a nestihli najazd do meraneho kola? Ja nie…
Russell by si to uz mohol vychytat lepsie, naposledy ked mu to spravil Alonso s tym brake-testom, tak z toho bola nehoda
ja by som zaviedol pre kazdeho iba dve-tri ostre kola na Q1,Q2,Q3, bez premavky, tzv. private quali. Sponzori by si tiez prisli na svoje a ak by sa jazdcovi nepodarili 3x3 kola ma smolu, bude startovat kde sa umiestni!
Vždyť už to má vyčapaný, lépe jak vyhrát kvaldu to nešlo. Akorát Maxovi jako bonus poslal ještě jeden trestný bodík
Už som sa bál, že na Hamiltona zabudneš. Ale neprekvapil si.
To nesplňování delta časů je tak trochu fraškou když se to stejnak netrestá. Možná když při tom někomu zacláníte v rychlé stopě, tak to trestat má docela význam. V každém případě je to takový případ kdy to mohlo dopadnout jakkoliv. Budiž to od teď pravidlem.
Ferdo neplet tu ponožky a víno do kopy len preto ze je to verstappen
Ja povazujem skor za nezmyselne, ze to pravidlo vobec takto plosne zaviedli. Minimalne delta casy v kvalifikacii sa dostali do pravidiel ako reakcia na Monzu, kde sa vytvarali dopravne zapchy, pretoze nikto nechcel vyrazit do kvalifikacneho kola ako prvy bez zakrytu. Dosledkom toho boli dost bizarne situacie, kde jazdci ani nestihli svoje kvalifikacne pokusy, na ktore si vsetci pamatame. Tam skutocne davalo zmysel zaviest nejaky mechanizmus, ktory zabezpeci, aby sa nejazdilo prilis pomaly.
Ale preco zaviedli deltu v kvalifikaciach vsade, v tom nevidim ziadny prinos. Vsak nech si jazdci urcia tempo vo vyjazdovom kole ako chcu.
Samozrejme, ze sa to potom ani netresta.
Dostal za to aj trestny bod hej? To Maxovi v tej roli antagonistu dost nahrava
Pro příští sezonu má problém, ty body mu jen tak nezmizí a už jich má 6. Pokud bude muset kvůli nedominanci zase prasit, vyboduje se.
FIA Emila měla potrestat třemi místy, nebo vůbec.
To že dala FIA Emilovi pouze mínus jednu pozici na startu hodně divné.
S novým ředitelem závodů jsem očekával soudnější rozhodování, ale bohužel.
S debilními traťovými limity se nezměnilo vůbec nic ještě se nám začaly zavádět nové móresy hned v prvním závodě.
Jestli to tak půjde dál, tak se Marques ve své pozici asi taky moc dlouho neohřeje.
At tak nebo tak. Tady je videt, ze rozhodnuti komisaru nejsou vzdy predvidatelna. A ze nejruznejsi kombinace umoznuji komisarum velmi kreativni vyklad pravidel a sirokou skalu trestu. Vzdy se da najit polehcujici, nebo pritezujici okolnost.
Trápne. Akože keby Maxo skončil na pp a Džordžo kvôli jeho nehoráznemu brzdeniu dajme tomu na deviatom mieste tak Maxovi tí šašovia dajú trest 8 miest len aby tak veľmi poškodený Džordžo skončil pred Maxom?
Bodaj by sa im toto krepé rozhodnutie vrátilo aj s úrokmi a začali sa viacerí ozývať, že aj ich niekto obmedzil.
Buď mali dať riqdny trest alebo to nechať tak, takto sa zase len strapnila celá fia.
Na kiu onú sú pravidlá keď aj tak si každý robí čo chce
A kto ešte okrem teba si to myslí? Nejaké tvoje duplicitné účty?
Tak tohle je pěkně d-e-m-e-n-t-ní pentle.
Tak trocha očakávaná. To posedenie pri káve asi nedopadlo najlepšie.