Komisári omilostili Cunodu. Audi avizuje, že to tak nenechá | Magazín F1 - F1online.sk

Júki Cunoda si po pretekoch mohol vydýchnuť. Komisári totiž rozhodli neudeliť mu penalizáciu za nesprávne postavenie na reštarte, s čím však v Audi nie sú vôbec spokojní. Nemecký tím podal komisárom avízo o odvolaní sa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243763/komisari-omilostili-cunodu-audi-avizuje-ze-to-tak-nenecha

Z tohto popisu to vyzerá, že Audi nemá šancu.

Vysvetlite mi to. :joy:

Riaditeľ sa nerozhodol na základe toho, že Cunoda tam zmätkoval, ale v podstate pretoz lebo on tak chcel, hej? :joy:

Šak to ne oon, to ja som tak chcel.

Len tak dam 1 kolo navyšee, to ne Cunoda, to ne​:slightly_smiling_face:

Aspon som sa zasmial fajne​:sweat_smile:

2 lajkov

Hlavne, že ked stojite 5mm mimo tak je to 5 sekund.

Reditel rozhodl s tim , ze neinformoval VCARB o tom, proc se tak rozhodl .. Jinymi slovy Tsu a tym , nemohli s jasnosti vedet, ze to zpusobil Tsu a ze musi projet boxy .. dodatecne po zavodu by to bylo tezke mu to naridit .

Samozrejme, ze dane rozhodnuti plynulo s chaosu co Tsu zpusobil, nicmene reditel to v danou chvily nevysvetlil, a tudiz se VCARB odvolava na fakt ,ze nebyl o jakemkoliv prestupku za Tsu informovan.

@Bujak v tomto pripade byl Tsu ve svem chlivku , sice nakrivo ale byl tam, neprekrocil bilou predni caru ani o milimetr .. na kterou se dana pravidla odvolavaji .

Za me chaos .. ale trestat po zavode mi prijde jako jeste vetsi chaos ..

2 lajkov

Toto ja chapem, skôr mi vysvetli, že čo do pierdolky je toto za pokrytectvo.

Akože, nie väčšie ako inokedy hej, ale mne to už príde, že si taketo maniere na FIA uplne v pohode osvojili.

To mi príde ako keby sa už ani nesnažili rozhodovať podľa pravidiel.

Akože tu, Cunoda, doobre veď nebavíme sa o prvých priečkach, o titule hej…

Ale take v pravidlach, že “to neni o titul, tak to neni dolezite” to co je

Rozumim ti. Tvemu rozhorceni​:grin:. Ale jeste jednou, chybu udelal reditel zavodu, ze dal naridit dalsi zahrivaci kolo aniz by to vysvetlil. Po zavode bylo uz pozde. Za me lidske selhani…. Melo by se to stavat v tak vrcholovem sportu?? Ne, rozhodne ne.
Bude se to stavat…. Bohuzel ano..

Tsuunoda sa dostal na startovacie miesto velmi nestandartne ale bol v ramci ciar. To ze stal krivo je nestandartne ale nie je to dovod aby muselo by extra zahrievacie kolo.

Tento incident je jasne sposobeny riaditelom preteku, lebo on sa tak rozhodol. Marsal na konci gridu jasne maval zelenou vlajkou. Nevidim dovod preco by mal byt Tsunoda penalizovany.

1 lajk

To nie kvoli Tsunodovi, to ja som to tak citil :laughing::laughing::laughing:

Dnes sa da ozaj vsetko obist v pravidlach