Komentátorská osobnosť Will Buxton mení F1 za IndyCar: Nemohol som si to nechať ujsť | Magazín F1 - F1online.sk

Platforma F1 TV príde v novej sezóne o dve zo svojich najväčších osobností. Will Buxton a James Hinchcliffe oznámili v januári trochu prekvapivé rozhodnutie a miesto Formuly 1 prechádzajú do IndyCar. Vzhľadom na rozrastajúcu sa fanúšikovskú základňu a popularitu F1 je to trochu nečakané, ale Buxton sa nikdy netajil svojím uznaním k tejto americkej sérii a Hinchcliffe tu pôsobil ako jazdec. Vraj to bola príležitosť, ktorú si známy reportér, komentátor a autor nemohol nechať ujsť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185389/komentatorska-osobnost-will-buxton-meni-f1-za-indycar-nemohol-som-si-to-nechat-ujst

Nevadí, stejně neuměl česky. :grin:

2 Likes

Uprimne, Buxton mi nikdy moc nesedel a ako uzivatelovi F1TV mi chybat nebude… :slight_smile:

1 Like

Souhlas. Přeháněl, z komára dělal velblouda a akorát si z něj utahovali.

2 Likes

@Matti Buxton to takhle “rozjel” až byl na F1TV, předtím to bylo fajn, měl dobré postřehy, komentáře a sdílel jen ověřené info, žádné spekulace

Ja som zacal s F1TV od minuleho roka, tak neviem odkedy sa zmenil, no trochu mi liezol na nervy uz s komentarmi a tvarenim sa v DTS :smiley:

Tak DTS mi leze na nervy or začátku i bez Buxtona😂

No on bol pri tej umelej dramaticnosti taka ceresnicka na torte :smiley:

Ale pamatnych vyrokov ma kopu, moj oblubeny je asi: “In order to be first (dramaticka pauza) you have to finish a lap quicker than everyone else” (dramaticka pauza a pohlad) :sweat_smile:

2 Likes