Komacu: Cielime na ôsme miesto | Magazín F1 - F1online.sk

Haas sa v posledných ročníkoch pohyboval v Pohári konštruktérov zväčša na poslednom, prípadne predposlednom mieste. V tejto sezóne by si chcel o niečo polepšiť – hoci len nepatrne. Americký celok by rád poskočil na ôsme miesto a oproti vlaňajšku sa tak vyšvihol o dve priečky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144127/komacu-cielime-na-osme-miesto

Trochu se bojím, aby jeden z týmů “k poražení” nebyl Alpine, tam mám ty nejčernější představy.

Posledny niekto musi byt.
Aj predposledny, to je matematika.
Kedze sutaz je uzavreta a nevypadava sa z nej (po novom ani nevstupuje), staci na konci roka byt uctovne v pluse a je to.
Takto to samozrejme nemôzu vyklopit na stôl.

fuha, vysoke ciele…

Je mi jedno jak Haas dopadne, ale jsem zvědavý jak dokáže Komatsu nahradit Steinera.

To by naopak bylo to nejlepší, co by se mohlo stát. Kdyby Alpine prohrál i s Haasem třeba by ta ostuda Renault nakopla. A je mi asi jedno jestli k odchodu (jako tovární tým stejně za nic nestojí) nebo k lepším výsledkům.

Mně je pořád záhadou, co se tam děje a jaké mají plány. Přece ti nahoře nemůžou být úplně hloupí, aby neviděli, že takhle to nemůže fungovat. Kdyby přitáhli Binotta, a že si o něm myslím svoje, tak by to dávalo nějaký smysl, ale oni zdecimovali tým, nepřivedli nikoho a zatím se ani netváří, že by nějaké posilování měli v úmyslu. Ale nechám se překvapit.

Já si myslím, že se chystá spojení s Andrettim. Nějaké náznaky společného vývoje už proběhly. Uvidíme.

1 Like

Nemajú žiadne plány. Gene ide v udržiavacom režime. Už im ani neobnoví Office 365, aby mohli inžinieri dáta analyzovať v Exceli. Nemá to zmysel, furt budú poslední.

2 Likes

Hodně záleží na tom co Haasu dodá Ferrari. Haas díly pouze skládá a je závislé na tom co jim připraví ostatní. Dallara s Ferrari.

1 Like

No bud me fer k Haas minulu sezonu skončily posledny vôbec nieje zle ked si daju realne ciele lebo uprimne nove vedenie nemalo šancu nejak ovlivniť vyvoj 8 miesto nieje zazrak ale je to určite realny ciel možno trochu skromny nas druhu stranu osobne mam radšej skromne ciele než aby to boly reči že budu top tak ako to mal vo zviku bivale vedenie kedy nam tvrdilo ako tento tim bude bojovať a prekvapovať superov a pak ralita bola inde podobne ako alpine ktory tieš ma podobnu tedeciu davať nerealne ciele a pak su nasmiech

:smile: :+1:

@luiv.eu Nevím, jestli si rozumíme, já myslím Alpine, což je horší. U Haasu mě nepřekvapí nic…

1 Like

Ďakujem za upresnenie. S troškou krutosti v srdci môžeme reakciu aplikovať aj na Alpine :heart:

1 Like

Na Alpine jsem reagoval, že by mohla dojít spolupráce s Andrettim. :wink:

Může se stát všechno, ale to by bylo pro “francouzský tým” snad ještě potupnější, než to celé zavřít …

Už jednou tým prodali pirátskému lotusu. Tehdy to byla větší potupa. Alespoň v mých očích.