Klub odbojárov sa rozširuje. Po Verstappenovi vraj odmietli Netflix aj Hamilton a Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Nová séria Drive To Survive mala premiéru minulý týždeň. Dosah a sledovanosť šou, ktorú kedysi sprevádzalo obrovské nadšenie, sa postupne znižujú. Netflix odviedol v prvých rokoch série neuveriteľnú prácu v prospech Formuly 1. Seriál však postupne stráca popularitu medzi jazdcami i fanúšikmi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227643/klub-odbojarov-sa-rozsiruje-po-verstappenovi-vraj-odmietli-netflix-aj-hamilton-a-alonso

Co jsem slysel a cetl tak osma ■■■■■ je daleko nejslabsi. Vice nez F1 pilotum a zavodum se venuji sefum tymu ( zvlaste Zakovi jako by byl producentem osme ■■■■■ DTS) . Umele strojene pozovani s vedomim, ze to jde do televize. Sbohem spontalnimu jednani a reakcim​:smirking_face: …. Skoda

Edit: nevedel jsem, ze slovo se.rie je zakazane​:grin:

2 lajkov

Ja vlastne ani nerozumiem ako to skutocny fanusik F1 moze pozerat. Videl som prvu seriu, to som este ako tak dopozeral, polku druhej a to bolo tak vsetko. Je to cele umele a pre niekoho kto sledoval celu sezonu to musi byt strata casu pozerat.

6 lajky

Mám to úplně stejně. První jsem shlédla z většiny, ze druhé už jsem si jenom vyzobala pár věcí, co mě zaujaly podle názvu, a to bylo všechno. Pokud jim klesá sledovanost, tak to asi má takhle víc lidí a postupně to tak nějak odumře.

2 lajkov

No pôvodne si ľudia možno mysleli že tam uvidia veci ktoré počas sezóny nemohli vidieť..

3 lajkov

Edit ma skutočne pobavil :sweat_smile:

1 lajk

Ja som videla 4 série a potom som už na to nemala nervy. Umelina z toho páchala aj cez obrazovku. Ale účel to splnilo, nalákalo to kopec rýchlokvasených divákov, kvôli ktorým je f1 ochotná nakakať do tváre dlhoročným fanúšikom

6 lajky

Tahle ■■■■■ mě neskutečně ■■■■■, kdyby byly všechny ■■■■■ jako ta první ■■■■■ tak mě to vůbec ne ■■■■■. Jinak je to fajn.