Kimi Antonelli napodobnil Kimiho Räikkönena. To najhoršie hneď na úvod, smeje sa | Magazín F1 - F1online.sk

Do cieľa Veľkej ceny Austrálie dorazili len dvaja mladíci. Suverénne najlepší výkon v Melbourne podal Andrea Kimi Antonelli, ktorý skvelou stíhacou jazdou z hĺbky štartového poľa pripomenul fanúšikom debut Kimiho Räikkönena z roku 2001.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190806/kimi-antonelli-napodobnil-kimiho-raikkonena-to-najhorsie-hned-na-uvod-smeje-sa

Pri tých hodinách mal šťastia aj za troch. Ale super výkon a do histórie sa zapisal svojimi prvými pretekmi s posunom P16 → P04.

Úvod sťa z veľkej knihy. Ak sa o ňom bude niekedy točiť film, bude to v ňom ako dramatický začiatok kariéry :joy:

Počkaj na budúcoročnú sériu Drive to Survive :smiley: To bude matroš :smiley:

1 Like

šťastie praje pripraveným,bol to od Kimiho výborný výkon,ostatných nováčikov úplne zatienil…minulý rok v Anglicku si s vtedy s nevýkonným monopostom Prema F2 v podobných podmienkach,ľahko poradil so všetkými súpermi,tak to chlapec na vode naozaj vie…vidno,že je to generačný talent,typu Hamiltona a Verstappena…good luck Kimi…

1 Like

A tam to nebolo 1x.

Kimi na vode vie…veľmi dobre. A sám povedal,že tie podmienky má rád už na príchode do paddocku a tešil sa z dažďa

Ako som aj písala už, ja som sa bála skôr aby mu to nedalo priveľa sebavedomia…

Nastasie sa to nestalo

vela nechybalo a koncil by ako vsetci ostatni novacikovia. Ale treba vediet aj kde si to pretekar moze dovolit a kde nie. Antonellimu uz skvely debut nikto nevezme.

2 Likes

Ale veď ok

Veľa nechýbalo a Norris by nevyhral

Veľa nechýbalo a Max by možno po chybe skončil

Nikto nevravi, že išiel dokonale. Aj on sám to vie.

Ale ako vravíš, výsledok mu nevezmú a to, že ako jediný predbiehal a dokázal to tie nie

Piastri tiez krasne predbiehal…

1 Like

Kde ? (Znaku 15)

Po vylete bol 15., skoncil 9. tak asi predbehnut niekoho musel. Napr na Hamiltona spravil krasny manever.

5 Likes

Ja som ho už následne nesledovala priznávam

… uvidíme v druhom preteku,ako je na tom,lebo mal šťastie,ale to už patrí do športu,:thinking:

1 Like

Mal šťastie v Tom súhlas, ale aj čo to predviedol

Suché podmienky budú zase o inom, pravdepodobne sa ale Q oveľa vyššie.

Bude tam len 1 tréning

Q bude mať 2

Na druhej strane viac sa to bude podobať na F2

Čína bude celkom iná ako toto