Kedy sa Verstappen ožení? S Kelly som veľmi šťastný, priznal | Magazín F1 - F1online.sk

Je Max Verstappen rodinný muž ako Kimi Räikkönen či Sebastian Vettel alebo „vlk samotár“ ako Fernando Alonso, ktorého zaujíma len motoršport a rýchle autá? Odpoveď na túto otázku zatiaľ nepoznáme. Španielsky matador minimálne na verejnosti nemal žiadny dlhodobý vzťah, čo však neplatí pre Maxa Verstappena, ktorý je podľa vlastných slov veľmi šťastný s o deväť rokov staršou Kelly Piquetovou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137711/kedy-sa-verstappen-ozeni-s-kelly-som-velmi-stastny-priznal

Kelly z profilu vypadá, jak Max, jestli má i podobný chování, tak to vše vysvětluje :grinning:

maju dost podobnu medzeru medzi ocami, akoze rozmerovo

Ještě napište jak Emil rád vaří a pěče cukroví, ať máme naladěnou ideální vánoční náladu. :slightly_smiling_face:
Stejně se to nakonec zvrhne na debaty jak žádná ženská dlouho s Alonsem nevydrží. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

image

5 Likes

Kelly si ako starsia Maxa "ochocila"a ten je teraz pri nej poslusny pudlicek…Ale ,ked bude starsi ,tak Max si najde mladsiu a krajsiu,tak to chodi.

U Maxa mi príde tá vzdialenosť (medzera) väčšia :slightly_smiling_face:

1 Like

no Max to ma kvoli viditelnosti do zakrut aby trafil apex :smiley: Kely asi aby videla za roh, a ak by spozorovala rychlo nejaku krajsiu slecnu od seba, rychlo chyti Maxa za ruku a da mu pusu, aby si to nevsimol

2 Likes

No pri tom prednom uchytení halo v strede sú tie Maxove oči regulérnou výhodou :slightly_smiling_face:

3 Likes

Sid z Doby ľadovej je životná rola, ako šitá na mieru pre herečku Anyu Taylor Joy :smiley: .

4 Likes

Keď spolu začali, tak ona bola pre mňa zlatokopka a Maxo trošku blbeček a veľmi som neverila, že spolu vydržia tak dlho. Ale očividne som sa mýlila.
Pristane im to spolu, pohoda v súkromí sa odzrkadľuje aj na Maxových výkonoch na trati.
Maxo je podľa mňa rodinný tip a skôr či neskôr sa ožení a spraví si dáke deti.
Inak obdivujem mladých chalanov, ktorí sa dajú dokopy so staršou ženou, ktorá má deti z predchádzajúceho vzťahu a hlavne také malé ako má možná budúca pani Maxova

je taky vtip, ze ist do vztahu so zenou, co ma deti z minuleho manzelstva, je ako rozohrat ulozenu hru niekoho ineho :smiley: snad sa nikoho nedotknem tymto

2 Likes

:grinning: Mňa to pobavilo, každému vyhovuje a páči sa niečo iné.

2 Likes