Motorové oddelenia už pracujú na plné obrátky. Dvojnásobne by to malo platiť o Honde, ktorá stráca na najlepšie agregáty najviac koní, no japonský dodávateľ neplánuje naplno využiť možnosti, ktoré mu ponúka ADUO. Jeden tohtoročný žetón chce nechať prepadnúť.
Z čeho se vychází, že ten žeton propadne? Podle ADUO pravidel je to tak, že jsou “žetony” na části motoru, Honda má dvě možnosti a s novým motorem by měla nasadit obě ty vylepšené části, to se psalo už před Barcelonou.
nevím nevím, ale tady to vyznívá úplně jinak a Honda by ty vylepšení dvě měla nasadit najednou. Ten další pokrok nemusí být nutně spojen s ADUO, ale optimalizací motoru, kde by získali větší výkonnost
ach jaj,takto to robia s prepáčením neschopní babráci,vidno,že do RB prešli tí najlepší a v Honde ostal len priemer a podpriemer…nevyužiť žetón je trestuhodné…ako sa potom chcú dotiahnuť,keď nemajú poriadny vývoj…motor bieda,prevodovka rovnako a ani šasi nieje nič svetoborné…
Já třeba teď viděl výročí Maradonovy ruky a hned jsem si vzpomněl na Verstappena.
V reakci na bezprostřední protesty anglického trenéra Bobbyho Robsona Maradona prohlásil: „Regulérnější gól jsem v životě nedal.“ Argentinec po dlouhou dobu popíral, že by zahrál rukou a tvrdil, že to byla „trošku Maradonova hlava a trošku boží ruka“.