Kedy sa konečne dotiahne? Honda plánuje jeden žetón ADUO nechať prepadnúť | Magazín F1 - F1online.sk

Motorové oddelenia už pracujú na plné obrátky. Dvojnásobne by to malo platiť o Honde, ktorá stráca na najlepšie agregáty najviac koní, no japonský dodávateľ neplánuje naplno využiť možnosti, ktoré mu ponúka ADUO. Jeden tohtoročný žetón chce nechať prepadnúť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237035/kedy-sa-konecne-dotiahne-honda-planuje-jeden-zeton-aduo-nechat-prepadnut

Jedným slovom: babráci.

Tak to asi do Sakury zatím nedorazil ELseňor… :joy:

Ale teď vážně, tohle nejde udělat tak rychle, jak si někdo myslí…dva roky to bude trvat a ostatní taky nebudou stát na místě, takže nic nebude jisté.

Když to přeženu, asi by už měli přejít na vývoj V8, aby nebyla opět blamáž. :wink:

Honda by přešla ráda, ale ještě se neví jaký budou mít obsah válců.

Prostě Honda :smiling_face_with_three_hearts:

2 lajkov

A co? Včera se ADUO schválilo, takže začali pracovat na řešení.

Ferrari nasadí vylepšený motor už v pátek.

Honda je poctivá.

…a Audi už před 14 dni nasadili ADUO, ne? :grinning_face_with_smiling_eyes: Vše je proti mě.

1 lajk

Zní to báječně, co? :smiling_face_with_three_hearts:
Oni se prostě do středu pole neposunou…

2 lajkov

Z čeho se vychází, že ten žeton propadne? Podle ADUO pravidel je to tak, že jsou “žetony” na části motoru, Honda má dvě možnosti a s novým motorem by měla nasadit obě ty vylepšené části, to se psalo už před Barcelonou.

1 lajk

nevím nevím, ale tady to vyznívá úplně jinak a Honda by ty vylepšení dvě měla nasadit najednou. Ten další pokrok nemusí být nutně spojen s ADUO, ale optimalizací motoru, kde by získali větší výkonnost

1 lajk

ach jaj,takto to robia s prepáčením neschopní babráci,vidno,že do RB prešli tí najlepší a v Honde ostal len priemer a podpriemer…nevyužiť žetón je trestuhodné…ako sa potom chcú dotiahnuť,keď nemajú poriadny vývoj…motor bieda,prevodovka rovnako a ani šasi nieje nič svetoborné…

Stroll, Aston martin, Honda, Newey, Cowell, Alonso dream team ide na titul.

1 lajk

Tohle je ale basketball, helmutko. Vzpamatuj se už. :folded_hands:

1 lajk

mozno si objavil pravy dovod preco im to nejde.

2 lajkov

Protože nerozeznáš rozdíl mezi basketem a F1? Si stihl rychlů ten úžeh

1 lajk

Určitě neobjevil, já jsem se na basket nikdy nedíval. :worried:

1 lajk

si si isty, ze si cely cas nesledoval basketball v domneni, ze je to F1?

Já třeba teď viděl výročí Maradonovy ruky a hned jsem si vzpomněl na Verstappena.

V reakci na bezprostřední protesty anglického trenéra Bobbyho Robsona Maradona prohlásil: „Regulérnější gól jsem v životě nedal.“ Argentinec po dlouhou dobu popíral, že by zahrál rukou a tvrdil, že to byla „trošku Maradonova hlava a trošku boží ruka“.

2 lajkov

A nevíš kdo vyhraje letošní MS? :thinking:

1 lajk