Keď som v tíme spokojný, nemám dôvod odchádzať, zopakoval Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Situácia okolo Christiana Hornera sa nám pomaly upokojila, aj keď celá záležitosť ešte neskončila. Vo svetle novej zmluvy Fernanda Alonsa nám však opäť ožilo dianie na jazdeckom trhu. Stále čakáme, kto bude v budúcom roku jazdiť za Red Bull a Mercedes.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/150368/ked-som-v-time-spokojny-nemam-dovod-odchadzat-zopakoval-verstappen

Kde jsou ti místní fanatici jak tvrdily že se RedBull 100% rozpadne po obvinění Hornera? :rofl: :rofl:

4 Likes

Teraz bud ani nevyliezaju pod takymito clankami alebo furt dookola ironicky opakuju, ze v RB nie su ziadne problemy. :clown_face:

3 Likes

Ani Verstapen nemá gule pre prestup do Mercedesu

Ešte to neskončilo

Má dobrú prácu, v ktorej sa mu darí. Čo by robil v Mercedese?

7 Likes

Tak hlavně že Lui měl koule na to jít do Ferrari když Mergl dominoval :rofl: :rofl:, nikdo nebude odcházet s nejlepšího týmu

1 Like

preco by sa teraz hrabal do Mercedesu?

Gule s tym nic nemaju. To ako keby si ty pracoval na vrcholovej pozicii, mal pohodlnu a prijemnu pracu za ktoru dostavas paradne ohodnotenie a niekto o tebe povie, ze nemas gule ist robit pokladnika do Tesca alebo za fritak do Mekaca :smiley:

Preco by to robil? Ved to odporuje zdravemu rozumu. Taky Hamilton tiez nehladal novu vyzvu, len usiel, lebo Mercedes nema ani tusenia, ako svoje problemy vyriesit. Keby vyhravali, tiez si tam pekne sedka v striebornom sipe

7 Likes

Ked mam dominantne auto, nemam dôvod odchadzat.
Ked mi ho team neposkytne, ukazem mu chrbat.
Môzte si za to dosadit - Senna, Vettel, Hamilton a myslim ze aj Verstappen.

Lewis ma velke stastie, ze sa nasiel team, ktory bol ochotny zaplatit jeho sialene naroky.

1 Like

Obrovske. Tak, jemu sa stastie nevyhybalo celu karieru. Osobne tomu rozhodnutiu nerozumiem, ale nemusim rozumiet vsetkemu. Sainz bol podla mna perspektivnejsi, ale co uz, oni si tam hadam rozumeju.

2 Likes

Ja som zvedavý, ako Freďo Vasér ukočíruje týchto dvoch, najmä toho umrnčaného Hamiltona, sa stavím, že on bude hrať na tú strunu priateľstva ešte z ARTu a Šárl bude musieť zabrať. :slight_smile:

3 Likes

Mozno ani nebude musiet nic kocirovat. Mozno jeden z nich bude rychlejsi a nebude treba nic riesit. A ked aj budu na tom podobne, Charles je makky a nerobi politiku… A Hamilton je sice v tomto celkom obratny, ale kym nebude auto na titul, nema dovod plytvat energiou na interne hry. Prd mu bude platne, ze si v zakulisi vydobije status jednotky ked auto ledva dojde na podium.

Ale mozno sa dozijeme riadnej divociny, narekov a spinavosti :smile: Mozno aj Leclercovi prehodi istice ked bude mat realnu sancu na titul.

Na toto by som sa rád pozrel :smiley: , nech je z toho aspoň dáka telenovela. :slight_smile:

1 Like