Neměj obavy, Alonso, jako jezdec bez slabostí to zachrání
Proč? Naopak mě tahle diskuze potěšila, protože se tu projevilo spoustu moudrých lidí
Protože F1 nikomu neschází
A co chceš pořád řešit když se nejezdí?
Alonso se na to taky v rozumném termínu vykašle
Opravdu bylo rozhodnutí Ruska nám nedodávat plyn?
To naší papaláši se bušili do hrudi, že ruský plyn nepotřebujeme.
Důvod proč dnes vidíme jak se rázem pohla cena plynu.
A chodil stále přímou cestou přes Ukrajinu k nám a né přes Rakousko. Nějaká část možná ano, když Ukrajina nepředala Rusku peníze, které jsme ji jako dopravci zaplatili.
Právě, že nic Proto ty obavy.
Ferdo, ty tvoje konspirace, to je něco zázračného
Nerozumím. V prosinci se nikdy moc neřešila F1. To až napřez rok, až se začnou blížit testy.
A malá politická diskuze ještě určitě nikoho nezabila
Podle Německa už stejně žádného uranu třeba nebude. Popíchnutí.
To snad nee ale Alo údajně začíná chystat tým pro DTM
DTM? Ten taky musí vymést všechno
Ty bys nejraději plyn posílal poštou.
Nebylo by to poprvé co Ukrajina Rusku neplatila a ještě sama plyn kradla.
Schválně se koukni na datum vydání článku.
Schválně si dohledej smlouvy ČR s Gazpromem, kdy je Gazprom nedodržoval a ty to vycitas Fialovi
Schválně jsem sám na datum upozornil, aby bylo zřetelně vidět, že to nebyl první případ kdy Ukrajina okrádala i některé státy EU mnohem dříve než vypukla válka.
Jasný Ferdo, ty tvoje konspirační teorie jsou směšný
Tyhle konspirační teorie ale nevymýšlím já. Ty jsou z oficiálních zdrojů.
jakých? ruských?
Gazprom nemá zájem
Tuzemská energetická jednička ČEZ má sice platnou smlouvu na dodávky plynu s ruským Gazpromem, ten ji ovšem neplní. „Gazprom smlouvu neplní od června tohoto roku. Tyto dodávky pokrývají jen nepatrnou část našich odběrů, v řádu procent, ale vzniklá škoda je měsíčně fakturována a pokud ji Gazprom neuhradí, budeme ji vymáhat podle smluvních podmínek,“ říká mluvčí ČEZ Ladislav Kříž.
Je proto zjevné, že podepisovat s ruskou stranou jakýkoli nový kontrakt nedává smysl. „Gazprom nyní neplní ani naši stávající smlouvu, a tak je mimo realitu uvažovat o jiných smlouvách,“ říká místopředseda představenstva ČEZ Pavel Cyrani.
Z članku říjen 2022
Nečerpáš náhodou z loňských informací?