Keď si McLaren aj Ferrari mysleli, že získali titul… | F1online.sk

Niektorí ho podozrievali, že spomalil úmyselne. „Niektorí talianski novinári boli po pretekoch veľmi agresívni. Ukazovali na mňa prstom a hovorili, že som to urobil úmyselne a pýtali sa, koľko mi Mercedes (dodávateľ motorov, pozn. red.) a Lewis zaplatili. Neveril som, že ľudia môžu byť takíto hlúpi a myslieť si, že to bolo naplánované. Kto mohol vedieť, ako sa vyvinie počasie? Moji rodičia dostávali listy o tom, že by som si zaslúžil guľku. Nechápem, že ľudia mohli byť tak zlí. Bolo to extrémne,“ vyznal sa Timo Glock po rokoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15206/ked-si-mclaren-aj-ferrari-mysleli-ze-ziskali-titul

To bol jeden z najlepsich zavodov, co som videl. Do poslednej chvile som aj ja veril, ze majstrom je Massa, slovenski komentatori si tiez vobec nevsimli Glocka. Ked Hamilton presiel cielom piaty, tak som skoro dostal infarkt.

Inak si myslim, ze to bol jeden z najlepsich Vettelovych vykonov v kariere, minimalne na vode. Kto by povedal, ze Vettel v Toro Rosso skoro rozhodne boj o titul? Dal to na pana.

Veľmi podobný príbeh, ako keď sa vo futbale stalo Schalke majstrom na 4 minúty, až kým Bayern nedal na inom štadióne gól, čím vyhrali titul nakoniec oni. Rovnako zdrvujúce.

Massu mi dodnes príde neskutočne ľúto, zvlášť s tým vedomím, že ho neskôr trafila pružina do hlavy a už sa nikdy nedokázal vrátiť k starým dobrým výkonom a už nikdy nebol tak dobrý, aby dostal ďalšiu šancu na titul. Myslím, že aj ľudia, ktorí nefandili Massovi, sa za neho museli cítiť zle.

Tuším keď to v garáži Ferrari videli, tak jeden z mechanikov z celej sily vrazil hlavou do takej tej provizornej steny, čo majú v boxoch. :smiley: