Admin
November 9, 2020, 12:29pm
1
„V nižšej časti štartového poľa potrebujete veľa pracovať s pneumatikami. Ako som už viackrát povedal, ak by sa Baku išlo zas, pravdepodobne by som opäť spravil to isté. George neurobil nič šialené, len stratil kontrolu nad autom. Áno, určite to bol pre neho ťažký deň, ale ešte ho čaká mnoho dobrých,“ dodal Romain Grosjean .
Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/15522/ked-grosjean-oznamil-koniec-napisal-mu-len-jediny-pretekar
To ma neprekvapuje saq narazil hadam do kazdeho v poli
Tak George pise skoro kazdemu.
Odvtedy čo v roku 2012 v Spa skoro odsekol Alonsovi hlavu a zničil mu preteky, v ktorých mohol bojovať o titul som ho nemal rád a platí to dodnes…
1 lajk
Marv
November 9, 2020, 1:44pm
6
Nevedel som že jazdci si takto píšu sms-ky ale keď som to čítal tak som čakal že to bude Vettel ale ten má teraz asi dosť starostí sám zo sebou.
2 lajkov
To je škoda, pretože Romain je celkom nice guy. Spôsobil mnoho nehôd, ale ako človek je fajn.
Tiež som očakával, že to bude Seb.
no to sa nečudujem nikto ho totiž nema rad tak preto nikto mu neposlal sms až na vinimku
Romain, snad si necakal ze ti napise Alonso.
Sak prave ty si ho v 2012 v SPA pripravil o titul …
1 lajk
Nepovedal by som, že ho nikto nemá rád. Je to príjemný človek a určite je obľúbenejší než trebárs Magnussen.
… mozno mu chystaju surprise party.