Keby som pretekal v inej ére, už by som mal dvadsať víťazstiev, myslí si Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Georgea Russella by sme mohli zaradiť k jazdcom, ktorí mali počas svojej kariéry vo Formule 1 viac smoly ako šťastia. Tri roky strávil vo výkonnostne poddimenzovanom Williamse a keď sa naňho usmialo šťastie (alebo mu skôr pomohla globálna pandémia), zažil s Mercedesom hororovú premiéru v Bahrajne. Keď sa po troch rokoch vo Williamse konečne dočkal zmluvy s Mercedesom, skončila osemročná nadvláda tohto tímu. George však podľa vlastných slov zostáva trpezlivý.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/167722/keby-som-pretekal-v-inej-ere-uz-by-som-mal-dvadsat-vitazstiev-mysli-si-russell

A ak by bol v mercedese v ére 2014-2020, tak by mal 6-7 majstrovských titulov on. Ale na keby sa nehrá drahý George :slight_smile:

1 Like

Souhlas a kdyby byl Lauda v roce 2013 zašel jednat místo s Hamiltonem s Vettlem, tak už mohl mít Vettel 10-11 titulů a Ham by dodnes troškařil s usmoleným jedním titulem z r.2008 a nějakými 25-max.30 vítěz GP!Je to tak.

2 Likes

Az mi to pripomenulo Alonsa (akurat ma tie tituly dva a nie jeden). :sweat_smile:

2 Likes

Nebo by letos Hamík bojoval s RB o svůj devátý titul. :slightly_smiling_face:

Akoze Hamilton by mimo Mercedesu od roku 2014 vyhral este o jeden titul viac ako vyhral v Mercedese? A to v ktorom time prosim ta? :smiley:

Jen tě poupravím. Ne 2013, ale 2012.
2013 už za Mercedes jezdil.

Vettel měl nejlepší auto.
Mercedes byl takovej slabej průměr. Však Schumacher skončil mimo top10. Takže by nikdy do Mercedesu neodešel.

Taky se Hamiltonovi všichni smáli až se za břicho popadali… že přestupuje z McL, a že nikdy nic už nevyhraje. No teď se směje on.

Když RB dokázal nabízet místo i Alonsovi, tak by se o Hamíka rval všemi dvaceti. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Dodo nestraš aj ked mas pravdu.
Vettel - 10
Alonso - 2
Kimi - 1
Lewis - 1
To by bola strasna statistika …

To záleží kdo by řídil v letech 2017 a 2018 Ferrari, protože Mercedes se Sebem by byl v těch letech určitě porazitelný. Nejspíše by to byl Hamilton.

A titulů bezpočet. Stačí se podívat kolik rozbil aut, připomenu třeba Imola z prvního místa za SC. :rofl: :rofl: :rofl:

S tym suhlasim.
Hamilton by mal titul 2018 aj vo ferrari (mozno aj 2017)
To bolo skvelé auto …

1 Like

Hamilton do RB velmi chcel pocas rokov 2010-2013, len RB ho nechcel. :slight_smile:

A keby ho RB podpise, tak dodnes by mal jeden titul. Tituly by vyhral Mercedes ci s Hamiltonom alebo bez neho. A v RB by Hamilton proti Vettelovi prehral. Vettel vo svojej ere bol inde, zatial co Hamilton pravidelne torpedoval Massu.

Nějak si nevzpomínám, že by jsem slyšel ve vysílačce slyšel týmové příkazy, aby Hamík zničil Massovi závod.

Ferdo čo? Veď ty píšeš úplne odveci. :sweat_smile:

Copak? Už Ti došlo jakou hloupost jsi napsal? :wink:

Cituj ktorú. Lebo jediná hlúposť je toto:

Keďže Hamilton sa do RB tlačil, ale nechceli ho tam.

Jemu to nikdy nedojde

:slightly_smiling_face:

A co je na tom hlupost? V rokoch 2010-13 ziskal Vettel 4 tituly, v 2011 a 2013 Vettel dominoval. Webber nedokazal ani raz ziskat P2. A Hamilton prehral v sucte na body s Buttonom a mal tolko kolizii s Massom, ze su o tom samostatne videa.

Takze co je na tom hlupost? Skus aspon nejaky argument na podporu tvojich tvrdeni. Lebo nechce sa mi tu s tebou viest bezvyznamne nekonecne diskusie bez jedineho argumentu tak ako to mate s Hogrom, ktory sa tu zase vtiera v nadeji, ze mu odpises a nejako sa pokusis ma urazit. :smiley: