Já jsem dělník a mám se dobře.
Asi lépe než 95% lidí.
ignorance is bliss
Vsetky legislativne ciele, ktore povodny ED ramec mal, su davno platne a ucinne, ako som pisal, EU sa zaviazala do 2050 byt klimaticky neutralna. Potom sa prijal Fit for 55 a ECL, kde dali este presnejsie ciele na urovni sektorov. Povodne sa to volalo Fit for 30, cize znizenie emisii o 30% v porovnani s rokom 1990. Nakoniec sa do zvysilo na 40% a ked to preslo do EP, ktore to malo odsuhlasit, tak ani im to sa im nezdalo ambiciozne a nakoniec to ludia typu Hosik a spol, ktori vedia prd o problematike, okrem kecania do vetra pre tupeho progresivneho volica, zvysili na na 55%.
ED nebol nikdy nejaky jednotny kodex, ale subor politik, na zaklade ktoreho sa mali prijat zakony, co je dost podstatny rozdiel. A tie zakony sa prijali.
95%, jakých lidí? V celé ČR? Tady na foru? U tebe na stavbě, nedělej denagogii, jako Andrej …
Že se mám líp než 95% lidí v ČR. Možná i víc.
Nikomu se nechce dělat a každej se chce válet a vydělávat u pc.
zakazku od tych co sa valaju za pc ale vezmes, ne
Nejen to. Ještě mám ostřejší tužku.
taketo kastovanie neni nicomu prospesne, ale chapem, ze len provokujes hogra
Tak jsem se zasmál a můžeme jít dál
Jako nerozlišuju jestli má někdo prachy nebo ne.
Spíš jestli je hodný nebo neni. Na ty hodnejsi jsem mírnější.
Ale ono to jde většinou ruku v ruce. Čím ten člověk má méně peněz, tím je hodnejsi a pohostinejsi. Kavicka, svačinka, nechcete vodu?..
Jednou se jeden cigoš zeptal pana, jestli by mu nenalil sklenici vody, že má žízeň… A on mu řekl, že támhle je hadice, tak ať se napije.
Tam se tužka vyřádila.
Novodoba slechta… Uzivej si, Fialovo vlada ti vse vezme !!!
praca hlavou je narocnejsia nez fyzicka praca. myslim, ze sme tuto debatu uz spoli v minulosti viedli
to som myslel tym kastovanim, ze dnes “…se kazdej chce valet a vydelavat u pc”
mam za sebou oboje a aj ked som makal v pekarni 250h/mesacne tak to nebolo tak narocne ako “valeni se u pc” ale to je moj pohlad
Samozřejmě. Každej v kanclu říká, že tvrdě dře. Ještě jsem neslyšel opak.
pride mi, ze tym znacne pohrdas
Já zase nikdy neslyšel, že by manuálně pracující nenadávali na kancelářský
Ještě aby ne, když na ně musí dělat.
Tak jsme se pobavili znovu dneska
Já se bavím pořád.
Se koukni na podíl práce rukou a podílu práce hlavou. Mezitím si vypni veškerou elektroniku, ničím se nepřepravuj a sedni si na lopatu, jak teda makači rukou vydělávají na ty druhý
Tak bohužel ty ho zrovna neslozis ani jako inženýr ani rukama.