Kde sa vzali rozprávkové zisky Liberty Media? Z Ecclestonovho zanedbávania sociálnych sietí | Magazín F1 - F1online.sk

Já jsem dělník a mám se dobře. :grin:
Asi lépe než 95% lidí. :grin:

ignorance is bliss

Vsetky legislativne ciele, ktore povodny ED ramec mal, su davno platne a ucinne, ako som pisal, EU sa zaviazala do 2050 byt klimaticky neutralna. Potom sa prijal Fit for 55 a ECL, kde dali este presnejsie ciele na urovni sektorov. Povodne sa to volalo Fit for 30, cize znizenie emisii o 30% v porovnani s rokom 1990. Nakoniec sa do zvysilo na 40% a ked to preslo do EP, ktore to malo odsuhlasit, tak ani im to sa im nezdalo ambiciozne a nakoniec to ludia typu Hosik a spol, ktori vedia prd o problematike, okrem kecania do vetra pre tupeho progresivneho volica, zvysili na na 55%.

ED nebol nikdy nejaky jednotny kodex, ale subor politik, na zaklade ktoreho sa mali prijat zakony, co je dost podstatny rozdiel. A tie zakony sa prijali.

95%, jakých lidí? V celé ČR? Tady na foru? U tebe na stavbě, nedělej denagogii, jako Andrej …

Že se mám líp než 95% lidí v ČR. Možná i víc.

Nikomu se nechce dělat a každej se chce válet a vydělávat u pc. :slightly_smiling_face::wink:

zakazku od tych co sa valaju za pc ale vezmes, ne :smiley:

Nejen to. Ještě mám ostřejší tužku. :wink::slightly_smiling_face:

1 Like

taketo kastovanie neni nicomu prospesne, ale chapem, ze len provokujes hogra

Tak jsem se zasmál a můžeme jít dál :slightly_smiling_face:

Jako nerozlišuju jestli má někdo prachy nebo ne.

Spíš jestli je hodný nebo neni. Na ty hodnejsi jsem mírnější.
Ale ono to jde většinou ruku v ruce. Čím ten člověk má méně peněz, tím je hodnejsi a pohostinejsi. Kavicka, svačinka, nechcete vodu?..

Jednou se jeden cigoš zeptal pana, jestli by mu nenalil sklenici vody, že má žízeň… A on mu řekl, že támhle je hadice, tak ať se napije. :slightly_smiling_face:
Tam se tužka vyřádila. :grin:

Novodoba slechta… Uzivej si, Fialovo vlada ti vse vezme !!!

praca hlavou je narocnejsia nez fyzicka praca. myslim, ze sme tuto debatu uz spoli v minulosti viedli :smiley:

to som myslel tym kastovanim, ze dnes “…se kazdej chce valet a vydelavat u pc” :smiley:

mam za sebou oboje a aj ked som makal v pekarni 250h/mesacne tak to nebolo tak narocne ako “valeni se u pc” :smiley: ale to je moj pohlad

Samozřejmě. Každej v kanclu říká, že tvrdě dře. Ještě jsem neslyšel opak. :grin:

pride mi, ze tym znacne pohrdas :smiley:

Já zase nikdy neslyšel, že by manuálně pracující nenadávali na kancelářský :smile:

1 Like

Ještě aby ne, když na ně musí dělat. :grin:

Tak jsme se pobavili znovu dneska :joy:

1 Like

Já se bavím pořád. :slightly_smiling_face::grin:

Se koukni na podíl práce rukou a podílu práce hlavou. Mezitím si vypni veškerou elektroniku, ničím se nepřepravuj a sedni si na lopatu, jak teda makači rukou vydělávají na ty druhý :grinning:

Tak bohužel ty ho zrovna neslozis ani jako inženýr ani rukama. :grin: