Kde sa vzali rozprávkové zisky Liberty Media? Z Ecclestonovho zanedbávania sociálnych sietí | Magazín F1 - F1online.sk

ty si nemozny.,.

já? a ty jsi možný, když si nenajdeš jeho FB?

fakt si nemozny :smiley:

rok 2024 a ty si nenajdeš základní věci přes googl, styď se

takze zdroj nemas. Na tom obrazku je napisane 11 rok. Predpokladam, ze je to 11 rokov stary prispevok. To uz dava zmysel, zrejme bol vtedy naozaj hlupy :smiley: ale to som mal hladat 11 rokov stare prispevky na fb?

Vzhledem k tomu, že sis nenašel ani ten fb, tak nevím :smiley: prosím tě, koukni, jak si obhajoval svícen s hákáčem.

ide o to, ze som sa pytal na zdroj a namiesto toho aby si mi napisal, ze ho nemas a odkazal ma rovno na ten clanok, som ti musel 3x napisat, ze si nemozny…
nejake veci som dnes videl. Je zvykom posledny tyzden pred volbami vytahovat spinu ale v tomto pripade som celkom rad, ze sa to vytiahlo.

Honzo neřeš to. My budeme volit hranatost. \ :policeman:

male o na klavesnici a lomitko

nemas zac

Tak takhle zkušenej nejsem. :smiley:

bezna skratka medzi meteorologmi v zime :+1:

Nikdo rozumnej nebude volit nácka, co leze Klausovi do zadnice …

@Hedgehog
Ten, kdo mi to vysvětlí, tak mu koupím F1TV na měsíc. :slight_smile:

toto je problem vsetkych odvetvi, ktore vedu stari pardovia. Oni nechapu, ze nastala era soc sieti, a tie deti o ktorych pise budu raz dospeli. A ked si nemozu kupit rolexy teraz, kupia si ich o 10 rokov. Ked chces tazit drevo, tiez nemozes vypilit skolku, ale musis pockat, kym tie male stromy narastu na velke. Linearna telka je v prdeli a pekne to teraz ukazali cesi s tym ich monopolom na vysielanie F1. V telke to uz asi nikdy pozerat nebudem…

1 Like

Je to jednoduchý. Andrej neví, jak funguje legislativa EU, pokud zaměstnanec pracuje v cizí zemi (v ramci EU) 14 pracovních dní a déle, tak má nárok na stejné podmínky, jako lokál, ale také si může ponechat podmínky, jako ze státu EU, odkud přišel pracovat. Proč tam mluví o tom, že vyhodí Rakušáka nebo Němce a ne Čecha, to nevím.

1 Like

on ide kandidovat do rakuska? ci co to je :smiley: :smiley:

volny trh predsa je, ale kedze to cieli na jeho volicov, tak jasne, ze neni :smiley: andrejovec si nezapne internet vacsinou aby si overil, ci to je pravda a co to vobec je

Já vím proč. Protože to je de.bil. :smiley:

1 Like

tak a teď mi zaplať F1TV na rok, nebo zruším nesvobodný trh

Andrejovi voliči neumí napočítat do 3, tak co by si chtěl?

to asi dokazu, treba predsa kruzkovat viacero veci … dneska je potrebne spochybnovat politika, je to vacsine proti srsti, ale zial je to tak. lenze namiesto toho aby sa potom lud postavil proti politikovi, on sa postavi proti tomu, co spochybnuje

1 Like