Každý z nás sa ako dieťa pozrel na červené Ferrari a chcel tam pretekať, vyhlásil Button | Magazín F1 - F1online.sk

Pripomeňme si slávny výrok istého štvornásobného šampióna: „Každý je fanúšikom Ferrari. Aj keby ste išli do Mercedesu a tvrdili vám, že Mercedes je najväčšia značka, sú to fanúšikovia Ferrari.“ Je to až neuveriteľné pomyslenie pre všetkých, že aj Lewis Hamilton je fanúšikom Ferrari. Aj on si raz nakreslil doma v izbe červené auto. O rok sa s ním prvýkrát zvezie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/141361/kazdy-z-nas-sa-ako-dieta-pozrel-na-cervene-ferrari-a-chcel-tam-pretekat-vyhlasil-button

V každom prípade oživenie tak trocha nudných sezón 2022 a 2023. Ferrari tiež nepríde skrátka viď akcie spoločnosti. Silno pochybujem, že Hamilton ide robiť do Ferrari nejakého mentora, ako sa pokúšal pre synáčika napríklad Alonso v Astone. Hamilton chce víťaziť a spolu s Ferrari tak trocha zabudli aký je to pocit a určite to budú chcieť zmeniť.

Jenson opakovaně ukazuje že patří mezi nás, Alonsisty :grinning: Volná sedačka u Mercedesu na příští rok bude asi častým tématem, no pokud Aston letos podobně ukáže jako loni že maj na to aby Alonso s nima proti Mercedesu konkurenceschopně bojoval, nebude pro nás o čem :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jenson opakovaně ukazuje, že má minimálně o 25%, vyšší IQ, než průměrný Alonsista.
Tak ho prosím neurážej.

Ja som sa cely cas navazal do Lewisa ako dietata stasteny, ochranovaneho od FIA, nepacili sa mi tahy Wolfa a dominanciu Mercedesu som neznasal, tak ako nemusim akukolvek dominanciu. Vettel bol pre mna tiez dieta stasteny v dominantom aute za ktoreho kvalitu mohol asi tak ako ja za tocenie zemegule. Vzdy som tvrdil ze Fernando si Lewisa so Sebom kedykolvek natrie na chleba.
Podobne ako so Sebom, ktoreho som nemusel, v momente ak si obliekol cerveny dres - jasne, fandime, ziaden problem.
Takze Lewis, fandim 30 rokov ferrari a ziaden problem, si náš :sunglasses:

Možno tvoj, ale náš určite nie…

Mozno tvoj nie, ale nas urcite ano

Jozef_Chroustal fanouškem Hama :grinning: @PUFF neblbni! Je to tam.

2 Likes

Len námatkou, hocijaká anketa má podobné výsledky, on náš určite nie je…

Som fanuskom ferrari.
Jazdec je len suciastka v aute :slight_smile:

Nikdy som rasu u nicoho neriesil tak asi som ja z obliga no

Edit: u kazdeho takeho grafu vzdy zalezi len na tom akej vzorky sa pytas :blush:

1 Like

Myslis ze si Lewis v pondelok kupil akcie ferrari ?

Bol by blby keby nie :grin:

1 Like

Prečo do toho miešaš rasu?
On je ako človek nevhodný do Ferrari. Ale tak čo chceli, to budú mať…

3 Likes

1 Like

Ale ne.
Preco by mal byt nevhodny ?
Mne sa nepaci ze je rasista, ze klací na nezmysly, je pokrytecky, potetovany, psa nuti byt vegetarianom, toto vsetko ja nemusim.
Ale.
Kto jazdi vo ferrari - tomu fandim a hotovo.
To je cele.
Forza Ferrari kua.

1 Like

Alebo Charles???

Vies, nevhodny bol Kimi, ktory nemal Vettelovu rychlost a drzali ho tam.
Ale o Lewisovi nemam ziadnych pochyb, ak bude jazdit ako v 2021, bomba.

Do Ferrari vždycky patřili jen ti nejlepší, takže ano. Je to divné, ale Hamík do Ferrari skutečně patří.

1 Like

Ano ale lepsi by bol Lewis 2018.
Uz je stary.
Ak chcu top hviezdu na vrchole, tak to je Max.
Nakoniec sa dozvieme ze stupli akcie ferrari o 6 miliárd a sory jako, bol to fejk :slight_smile: