No Dejve… Jsem na tebe hrdý.
Hezky jsi to napsal.
Nevies citat? Pisem obaja
Takže tu máš svoje proruský mentalbreakdowns, hlavně, že si to máš, jak obhájit ty tvoje lži
No, já ti píšu, že to dneska od rana zasírá Jos, znova. Má zase nejvíc příspěvků a přes polovinu má útoky.
Mne to je fuk, zasierate to tu viaceri
Tak si vem Jose a běžte ven, uděláte líp
Ja tu ostanem s tebou
Nemůžeš být na mně furt závislí
S tym makkym i urcite nie
Mám zavolať Situsovi, že si mu zas ušiel a ešte k tomu aj bez košíka?
To je fakt už veľa dpc, ten starý dedo by si mal na to dávať pozor, lebo ty keby nieko kusneš, tak amen tma s ním, to by malo vážne následky.
tak ty jsi měkkej celej, odvez si Jose, ten už má zas pěnu u huby
Na to, ze je tema politiky/vojny vzdy vybusna, to tu iskrilo nastastie pomerne malo a myslim ze z oboch stran bola viacmenej slusna a vecna, to je fajn
Pri citani som si spomenul na moju diskusiu s @Explorer o filmoch/serialoch (@PUFF neviem ci hladas aj dokumentarne) pred par dnami a v suvislosti s touto temou vsetkym velmi odporucam doku-seriu Turning point: The bomb and the cold war…
Z nazvu je jasne comu sa venuje (cca po dekadach), ale velmi to suvisi so sucasnym konfliktom (tiez sa mu venuje) a geopolitikou. Obrovske mnozstvo faktov a arch. zaberov, vypovede vtedajsich aj sucasnych akterov, odbornikov a osobnosti a zjavna snaha o vyvazenost/objektivitu.
Mozno ak by to videlo/vedelo viac ludi, bolo by vo svete menej cierno-bieleho videnia, ktore skoro nikdy nic dobre neprinasa
Já koukám na seriály pro hlupáky. Mi radíte moc chytrý věci.
Tulsa King, nebo novej seriál Penguin
Ono diskutovať sa tu dá aj pri názorovej nezhode, pokiaľ niekto nie je fanatik (F1), názorový extrémista (politika) alebo mentálny chudák (Hogr).
Ja som tu diskutoval bez problémov, kým si neprišiel ty, chudáčik.
Až dokoukám Umbrella Academy, tak chci zkusit toto…
Jo to je taky fajn
Jo? Takže @Matti zmiňuje, jak to tu bylo v klidu, něco popisuje, a ty přiběhneš s útokem na mě? Ty jsi hroznej chudák, ale mentální. Zesral si dneska 4 diskuze, a pak se tváříš, že nic. Je to trapné, ohrané a nikoho tím neoblbneš, máte tu partičku, co si tu ho-ní navzájem a utvrujete se ve své zoufalosti, dneska tomu dal korunu tiMur.
Už na mě přestaň reagovat, nedolejzej, vůbec mě nezmiňuj a uvidíme, jak dlouho a jestli vůbec budeš tohohle schopnej, chudáku.