Vo štvrtok večer obleteli médiá správy o prestupe šéfa Audi Jonathana Wheatleyho do Aston Martinu. Novinky priniesli talianske zdroje a spôsobili pozdvihnutie aj v Británii. Do práce sa následne pustili aj tamojší novinári, ktorým sa podarilo získať nielen informácie z vlastných zdrojov, ale aj vyjadrenia od tlačových zástupcov dotknutých stajní.
Snáď si raz v autobiografii Hornera alebo Neweyho prečítame, čo sa medzi nimi skutočne stalo. Newey určite neodišiel z RB len preto, že Hogr dostal do DMs jeho bakulu. Možno za tým fakt bola nová výzva a podiel, ktorý mu Stroll ponúkol. Ale ak teraz odmietol Hornera, tak tam muselo byť aj niečo viac.
Wheatley by bol pre Aston super, asi najlepšia voľba, ale bol by to celkom problém pre Audi nájsť za neho adekvátnu náhradu.
Mopsíku ty beze mě nedokážeš furt žít, že mě furt sleduješ a furt zmiňuješ? Jsem tu psal dávno co se v RBR stal oa Horny způsobil odchod top lidí, to jen ty a ta vaše parta IQ rozložené skříně jste tu sebou házeli o zem, že to není pravda
Absolútne ma nezaujímaš, hoci ma spomínaš denne a smrdíš tu nonstop a čakáš na môj príspevok, čo si dokázal aj teraz, okamžitá reakcia na môj prvý príspevok.
Takže vopchaj si naspäť gaylessovu c!c!nu do huby a cuckaj a neotravuj tu. Opäť si nič k F1 ani článku nenapísal ty toxické prasa.
Problém mj. je, že na všech čelních pozicích jsou v F1 silné osobnosti, musejí být. S těmi ovšem obecně bývá těžké vyjít, a pokud musejí vycházet vzájemně spolu, je to o to složitější. I proto je tak důležité tým stabilizovat a pokud možno do složení nezasahovat. Samozřejmě si lidé taky hledají nové výzvy atd., úplně to není možné nikdy. Tady se můžeme jenom dohadovat, v čem a v kom jsou největší problémy. Je hezké, že Newey jenom zaplnil místo po odchodu Cowella, ale proč ten po tak relativně krátké době odešel taky nevíme, zrovna tak, jako neznáme důvod odchodu Neweyho (a vlastně ani Hornera) z RB. Dokud se nepodaří v AM sladit sestavu nejdůležitějších pracovníků a systém jejich práce do funkční podoby, můžeme tahle škatulata sledovat libovolně dlouhou dobu.
Jednou z možností odchodu Cowella z AM je, že nevedel vyjsť s Neweym, respektíve Newey si vyžiadal jeho odchod. Len aby ten Newey neprerástol Strollovi cez hlavu, keďže zjavne môže rozhodovať o všetkom v tíme a podľa špekulácií v článku mal odmietnuť najlepšieho šéfa (a zároveň s Wolffom najlepšieho politika) v F1 (Hornera).
Zas to isté? Nemáš tam aspoň niečo nové? Čo sa nudíte v piatok na HR a už vás nebaví otravovať ľudí vo firme?
Reakcií na mňa máš viac ako ja na teba, akurát si tak úbohá existencia, že tu tráviš všetok čas a keď máš na niekoho 1000-1500 reakcií, tak to nie je ani v tvojej top 5.
Zase fňukáš, že si napsal ■■■■■ a tím sis prostřerlil obě nohy a do toho fňukáš, že má někdo lepší práci než ty? bože ty jsi fakt zbytečná existence. Radši mi napiš, proč je podel tebe průměrná ztráta 0.3s na kolo v Q nebo race pace dobrým rokem z pohledu výkonnosti, když ses tím tu tak chlubil
Koukám, že druhé místo držím s přehledem a to se do toho nepočítá ani to, že mě tu nějakým způsobem přes urážky zmiňuje v každém druhém příspěvku. Jaké to privilegium! xdd
To akože krysa na HR je lepšia práca ako mám ja? Robiť na HR ako chlap nie je lepšia práca snáď ani od recepčnej. Tá je aspoň sympatická a ľudia ju majú radi. Ty ako HR len spamuješ firmu nezmyselnými výstupmi tvojej zbytočnej pozície.
Až potom, čo ty odpovieš na otázku, ktorá padla prvá - Ktorý rok z obdobia 2010-2013 bol pre Ferrari vyslovene zlý?
Error 404 - Honziho odpoveď not found.
A odpoveď znova nepríde, znova len sra.čky mimo tému alebo ticho.
Skrátka Alonso z Ferrari zdrhol hneď keď prišiel prvý horší ročník.