Nemyslim si zeby ma to bavilo
Ale tak největší takovéhle “středisko” je prý v Číně.
Myslíš pracovní tábor?
Tam už Volkswagenům dávají svobodu.
Už je nepotřebují.
I ten tam bude největší no.
Sdílel byste tým s Verstappenem?
“Ano, i když je to velmi nepravděpodobné.”
- Alonso v oficiálním čtvrtečním RdP.
Fernando Alonso:
“V roce 2026 budu bezpochyby závodit”
“Chci si vyzkoušet nové předpisy, Hondu a Adriana”
“Po roce 2026 nevím, půjdu sezónu po sezóně”
“Právě teď jsem VELMI MOTIVOVANÝ, uvidíme za TŘI ČI ČTYŘI ROKY”.
Pán je gurmán.
Každý podle chuti
Kto by to bol povedal ze v Číne 🫢 ja som za prirodu na 99% aj ked ten sneh sa uz neda porovnat spred 10rokmi… Malo malo a technickeho vela
Mně technickej nevadí, když máš dobrý hrany tak to na něm drží líp jak na přirodním
Kombo obojího je taky v pohodě.
Akoze ani mne nevadí zase zeby som kvoli tomu nesiel lyžovať, ale ten pocit a ta štruktúra
Tie hrany ako vravis. V januari som si nejakym zazrakom zohnal lyže cez pretekára, co nekupis v obchode lebo to nie su komerčné lyže. Race viazanie, race lyze, v super stave co sa tyka hrán a sklznice, trosku vizualne nedostatky kde tu ale brutalne lyze. Keby mi niekto povedal pred rokom ze kup/zozen si lyze za 1300eur a uvidis co je lyžovačka, tak ho poslem do prdele ze mne stacia aj moje komerčné za 700 ale ked som obul tieto tak som zistil ze co je to poriadna lyza a ako viem lyzovat vlastne… Ci lad, ci mencester, ci poprasok ta lyza drží na milimeter presne… Obracky atomic redster g9 servotec 183
Věřím Ti. Já to mám podobně s potahy na pálku. Kámoš mi poskytl ojeté a částečně i naprásklé se kterými nemůže hrát a já si konečně uvědomil jaký je rozdíl mezi gumou za pětistovku a za 1 300,-Kč.
Už jsem si koupil nové, ale bez téhle zkušenosti by se mi obzory neotevřely, když na pohled vypadají pro laika úplně stejně.
Tvl Atomic, no tak to jsi král samozřejmě. 🫡
To myslis ironicky?
Myslí to vážne, lebo Mikajla používa Atomiky.
Chcem sa spýtať, že kvôli čomu konkrétne potrebuješ, aby ten chod PC bol úplne tichý, keď Ti prekáža bežný hluk nezaprášených ventilátorov?
Napadá ma len, že pozeráš filmy na PC na reprákoch a ten podmaz ventilátorov Ti v nočných hodinách pri pozeraní trochu vadí, inak neviem.
Nemyslím to ironicky, Atomic jsou best (na pujčených Atomic lyžích od Shiffrinové vyhrála Ledecká pamatnou olympiadu :)) ), i když obecně nejvíc lyžařů má asi Heady.
Ono pro rekreační lyžování a řekněme normální lidi nemají závodní lyže smysl a je to kontraproduktivní, protože mají obrovskou tuhost a tvrdost a ta lyže začne perfektně pracovat až v momentě, kdy máš sílu tu lyži “prošlápnout”, pak se v obloucích brutálně chytne (hlavně na ledu).
Ale tak ty evidentně nalyžováno máš, takže pohoda, pěkný.
Protože nemám stále sluchátka, na PC i pracuju, takže mám rád, když nemusím zbytečně poslouchat větráky. Za mě je to největší přidaná hodnota dobře složeného PC (nízký hluk a uchlazená skřín správně).
Při hrách taky kolikrát nechci mít sluchátka, takže tak.
Šlo by složit ještě tišší PC (Ultra Low Noise), ale tam je potřeba použít Noctua větráky/ventiáltory a chladič, to se ovšem ještě výrazněji prodraží.
Presne ako pises… Nemaju ani pre mna by nemali keby ide lyzovat na cely deň, to by som asi nerozchodil… Moje lyzovanie po novom spočíva cca 8:30-12:00 max… 3-3apol hodiny. To je strop, potom na tie lyže uz nevládzem a hlavne uz je rozmrdany svah a vela ludi ale každopádne ako som pisal, porovnavam teraz komerčné a race lyze, a je to 100 a 1, uz to viem a nikto ma nepresvedči o opaku…